joi, mai 11, 2023

Erdoğan îi avertizează pe turci:„Imperialiștii numără zilele pentru a ne face ceea ce au făcut Siriei”

Președintele turc, Erdoğan a avertizat susținătorii cu privire la o posibilă pierdere a alegerilor, conform Gazete Duvar.

Președintele turc și liderul Partidului Justiției și Dezvoltării (AKP), Recep Tayyip Erdogan, care candidează pentru a treia oară pentru această funcție, a organizat un miting electoral în provincia de sud-est Mardin, pe 10 mai.

Erdoğan le-a cerut susținătorilor săi să-i convingă pe alegătorii indeciși din familiile lor și i-a avertizat cu privire la o posibilă pierdere a alegerilor.

„Dacă vreunul dintre rudele, soții și prietenii tăi este încă nehotărât până în ziua alegerilor, să-i convingeți să ne voteze și să-i duceți la urne. Să nu avem un accident duminică. În rest, organizațiile teroriste și interesele așteaptă toate. Vedeți imperialiștii numărând zilele pentru a ne face ceea ce au făcut Siriei”, susține Erdogan în timpul mitingului.

Erdogan a acuzat încă o dată principala opoziție că are legături cu teroriștii.

„Cei care au legături cu terorismul nu au nicio legătură cu națiunea noastră. Cei care au o alianță cu terorismul nu pot avea o alianță cu națiunea. Nu vom lăsa acest Partid Democrat Popular (HDP) și susținătorii săi să ne împartă țara.”

„Pentru ei (opoziția), cel mai acceptabil turc este cel care își servește propriile ambiții. Cel mai acceptabil kurd este cel care le este sclav. Cel mai acceptabil arab este cel care le dă toate resursele”, afirmă Erdoğan.

Criza economică

„Urmărim îndeaproape volatilitatea cauzată de fluctuațiile economiei (în Turcia), în special în ceea ce privește prețurile la alimente și chiriile. Căutăm soluția acestora în resursele proprii ale țării noastre, nu cerșind împrumuturi de la Londra precum Bye Bye Kemal”, făcând referință la Kılıçdaroğlu.

După ce Erdoğan l-a numit „Bay Kemal” („domnul Kemal”) pe Kemal Kılıçdaroğlu, acesta a început să se autointituleze și el însuși „Bay Kemal”.

Ca răspuns, Erdoğan a folosit de mai multe ori porecla „Bye Bye Kemal” pentru Kılıçdaroğlu.

LGBT nu se poate înfiltra în AKP

„Ce face masa coaliției (principala opoziție)? Promite să elibereze membrii organizațiilor teroriste din închisori. Promite că îi va angaja pe susținătorii organizației teroriste, pe care am expulzat-o, la stat. Mai rău, promite să ne lase copiii în ghearele perverșilor LGBT. Poate LGBT să se infiltreze în AKP, în Partidul Mișcării Naționaliste (MHP) sau în Alianța Populară?”, afirmă Erdogan.

Turcia va organiza alegeri parlamentare și prezidențiale pe 14 mai. Unele sondaje sugerau că Kılıçdaroğlu ar putea să-l învingă pe rivalul său, președintele Recep Tayyip Erdoğan, pe fondul inflație și a crizei economice.

Dezvăluirile șocante continuă! Erdogan suferă de epilpsie

Ali Yeşildağ din influenta familie Yeşildağ și un fost asociat al președintelui turc, Recep Tayyip Erdoğan a confirmat că președintele suferă de epilepsie, susținând că cei care cunosc acest secret bine păzit au profitat personal de generozitatea lui Erdogan.

Băiat de 16 ani a atacat autobuzul lui Kılıçdaroğlu:„Acest copil este fiul Turciei. Alegerile sunt temporare.”

Atacul a avut loc în timp ce Kılıçdaroğlu părăsea zona de miting. Polițiștii l-au reținut pe copilul care a aruncat cu piatra care a spart geamul autobuzului.

Kılıçdaroğlu avertisment către turci! „Când câștigăm, în noaptea alegerilor, nimeni să nu iasă în stradă”

„Când vom câștiga în noaptea alegerilor, toți cetățenii noștri ar trebui să stea în casă în loc să se bucure pe străzi. Unii oameni ar putea stârni necazuri, unii oameni pot fi provocați, elemente armate pot ieși în stradă.”, susține politicianul.

Dezvăluiri: Cum a făcut Erdogan 1 miliard de dolari cu o licitație pentru aeroportul din Antalya?

Ali Yeşildağ, un membru al familiei Yeşildağ, cunoscută drept cea mai apropiată familie de Tayyip Erdoğan, a început să facă dezvăluirile și a anunțat că va publica o serie de videoclipuri.

Turcia: O aplicație de stat poate identifica pe oricine după fotografie

Süleyman Soylu a fost, pe 7 mai, invitat pe celebrul canal de youtube de tehnologie Shiftdelete. Fondatorul platformei a făcut un tur al Istanbulului cu „automobilul național” TOGG folosit de Soylu și a examinat telefonul lui Soylu ca parte a programului.

DIASPORA: Buletine de vot nedeschise ștampilate în favoarea partidului lui Erdogan

„Un oficial al urnei a scris din Australia și a trimis fotografia. În 720 de buletine de vot deschise, sigiliul a fost ștampilat pentru un partid. Un funcționar a văzut asta și a înregistrat (incidentul). Verificați-vă buletinele de vot înainte de a intra în cabina (electorală).”, scrie jurnalistul.

Turcia: 21 de femei victime ale femicidului în aprilie

Majoritatea femeilor au fost ucise de o rudă apropiată masculină, cum ar fi soț, tată, fiu sau rudă. Potrivit platformei, nouă femei au fost ucise de soți, una de un fost soț, una de un fost partener, două de rude, una de un tată, trei de fii și trei de cunoscuți.

Erdoğan îi avertizează pe turci:„Imperialiștii numără zilele pentru a ne face ceea ce au făcut Siriei”

Președintele turc și liderul Partidului Justiției și Dezvoltării (AKP), Recep Tayyip Erdogan, care candidează pentru a treia oară pentru această funcție, a organizat un miting electoral în provincia de sud-est Mardin, pe 10 mai.