sâmbătă, aprilie 13, 2024

Dezvăluirile șocante continuă! Erdogan suferă de epilpsie

Ali Yeşildağ, membru al familiei cunoscută drept cea mai apropiată de Erdoğan, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a președintelui turc, conform Turkish Minutes.

Jurnalistul de investigație, Cevheri Güven a publicat cel de-al cincilea videoclip dintr-o serie așteptată de șapte cu declarațiile lui Ali Yeşildağ, dând o potențială lovitură administrației lui Erdogan cu doar câteva zile înainte de alegerile de duminică.

Ali Yeşildağ din influenta familie Yeşildağ și un fost asociat al președintelui turc, Recep Tayyip Erdoğan a confirmat că președintele suferă de epilepsie, susținând că cei care cunosc acest secret bine păzit au profitat personal de generozitatea lui Erdogan.

Yeşildağ, povestind experiențele sale cu Erdoğan în timpul ce a acesta fost în închisoara  Pınarhisar în 1999. Frate lui, Hasan Yeşildağ a fost garda de corp a lui Erdoğan în închisoare și s-a asigurat personal de nevoile, inclusiv cărți și alte lucruri esențiale.

Erdogan are nevoie de însoțitor

Potrivit lui Yeşildağ, epilepsia lui Erdogan a avut o influenţă semnificativă atât asupra deciziilor sale personale, cât şi asupra deciziilor sale politice. Acesta susține că Erdoğan are nevoie de un însoțitor care să cunoască starea sa în orice moment, ceea ce influențează alegerea închisorii Pınarhisar pentru celulele sale de două persoane.

Yeşildağ mai susține că secretarul privat al lui Erdoğan, Hasan Dağcı, este homosexual și și-a menținut poziția pentru că știa de boala lui Erdoğan.

Șofer ajuns parlamentar

Yeşildağ sugerează, de asemenea, că deputatul Ahmet Hamdi Çamlı din AKP și nepotul său, Ali Erdoğan, care se numără printre puținii cunoscători ai secretului de sănătate al lui Erdogan, au obținut beneficii pentru că știau acest lucru.

Çamlı, fost șoferul lui Erdoğan, a stârnit controverse când a fost numit candidat parlamentar la alegerile din 2015.

Yeşildağ critică folosirea frecventă de către Erdoğan a limbajului brut, atribuind temperamentul său volatil stării sale medicale. 

Erdogan nu a fost prezent la înmormântarea Reginei Angliei 

Yeşildağ mai susține că absența lui Erdogan de la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a s-a datorat reticenței sale de a călători fără un însoțitor care știa de starea sa, având în vedere protocolul care cere liderilor mondiali să călătorească singuri.

Videoclipul se încheie cu afirmația lui Yeșildağ că Erdoğan a căutat tratament pentru epilepsie la reședința elvețiană a lui Hasan Yeşildağ, subliniind relația complexă dintre cei doi bărbați.

Familia Yeşildağ are o relaţie de lungă durată cu Erdoğan. Cafeneaua Etiler Ulus a familiei este cunoscută ca un loc de întâlnire popular pentru guvernul AKP și birocrația de stat, precum și pentru familia Erdoğan.

Lansată în perioada premergătoare alegerilor parlamentare și prezidențiale de duminică, seria video ar putea destabiliza administrația lui Erdogan, care este deja supusă unei crize economice și a inflației ridicate.

Videoclipurile anterioare au aprins discursul public, pretinzând corupție și activități ilicite care implică președintele Erdogan și cercul său apropiat, inclusiv pretenții conform cărora președintele a acumulat o avere personală de câteva sute de miliarde de dolari prin mijloace ilicite.

„Calapodul fesului”, povestea de Bairam a lui Aziz Nesin, cunoscut ca și Caragiale al Turciei

De bairam, in fiecare casă se cumpara zaharicale. În anii aceia, în casa noastra nu prea erau zaharicale de bairam. Musafirii care veneau la noi aduceau o cutie cu dulciuri anume pentru bairam. Dar dulciurile aduse de musafiri nu era pentru noi, le țineam ca să avem cu ce trata musafirii ce vor sosi mai târziu..

Festivalul Lalelelor în Istanbul. Iată unde poți să găsești grădinile cu lalele!

Mugurii de lalele, care sunt produși în principal pentru această ocazie în orașul Konya, înfloresc în aprilie și poate ține până în mai, în funcție de vreme. 

Antalya: Povestea ciobanului care locuiește de 17 ani singur în munți

Turma de capre a lui Çabuk a fost furată peste noapte, în 2007. Acesta a spus că și-a închis caprele și, când s-a trezit dimineața, nu mai era niciuna.

Din Dubai până în Chile, serialele turcești cuceresc lumea. Cum sunt produse faimoasele seriale

În cartierului Tophane, din Istanbul, pescărușii sunt împrăștiați de o dronă care filmează un polițist care arestează tânără. Filmarea este numit „Dengeler”, unul dintre cele aproximativ 60 filmate anual în Turcia, care au făcut ca Istanbulul și alte orașe turcești să fie cunoscute telespectatorilor din aproape 170 de țări din întreaga lume. 

Turcia. Fără taxe de drum și transportul public gratuit timp de 9 zile, cu ocazia Ramadan Bayram

În urma unui decret al președintelui Recep Tayyip Erdogan, Ministrului Transporturilor și Comunicațiilor, Abdulkadir Uraloglu, a anunțat drumurile și podurile publice vor fi gratuite timp de nouă zile în Istanbul, Ankara și Izmir.

Vacanța de Ramadan de 9 zile. Turcii iau în asalt insulele grecești

Vacanța de Ramadan de 9 zile. Turcii iau în asalt insulele grecești