miercuri, februarie 14, 2024

SUA: Aeroportul Istanbul desemnat „Cel mai bun aeroport din lume”

Aeroportul Istanbul a fost desemnat lider în cinci categorii, inclusiv „Cel mai bun aeroport din lume”, de către cititorii revistei de călătorii din SUA Global Traveler (GT), conform presei turcești.

Aeroportul a fost, de asemenea, ales drept „Cel mai bun aeroport din Europa”,fixându-l și și mai mult poziția de lider în aviația globală.

Pe lângă aceste categorii, aeroportul a primit premii pentru că este „Aeroportul cu cea mai bună zonă pentru alimente și băuturi”, „Cea mai bună experiență de cumpărături la aeroport” și „Aeroportul care oferă cea mai bună experiență de cumpărături fără taxe vamale din Europa”.

Gökhan Şengül, directorul de comunicații al aeroportului din Istanbul, a menţionat că aeroportul a deservit peste 200 de milioane de pasageri în cei cinci ani de la data punerii în funcţiune şi a subliniat că prioritatea lor principală este de a face „experienţa de călătorie mai uşoară, mai plăcută şi dincolo de aşteptări”.

„Suntem conștienți de faptul că a fi recunoscuți de către cititorii distinși de la Global Traveler a călătorilor de elită nu doar una, ci cinci categorii este o realizare foarte apreciată în industria noastră și o dovadă a dăruirii, muncii asidue și excelenței afișate de fiecare membru al aeroportului nostru.” afirmă acesta.

A doua oară desemnat „Cel mai bun aeroport de transfer”

Anul acesta, la cea de-a 11-a ediție a premiilor Leisure Lifestyle găzduite de Global Traveler, Istanbul Airport a fost votat pentru a doua oară „Cel mai bun aeroport de transfer”. La premiile„Wherever Awards” a fost din nou numit „Cel mai bun pentru familie.”

Despre SUA Global Traveler

Aproximativ 500.000 de cititori lunari ai revistei au votat serviciile legate de călătorii pe care le-au primit, destinațiile și hotelurile pe care le-au vizitat, companiile aeriene cu care au călătorit și călătoriile de croazieră pe baza experiențelor lor reale, se arată în comunicat.

Cititorul mediu ia 18 zboruri interne pe an, 96% călătoresc în mod regulat în străinătate și peste 80% stau în hoteluri de patru și cinci stele timp de peste 80 de zile pe an.

Banca Centrală a Turciei estimează o rată a inflației de 36% pentru 2024

Fatih Karahan, proaspăt numit guvernator al Băncii Centrale, a împărtășit primul raport al anului asupra inflației în cadrul unei ședințe.

Turcii furioși! Ministru afirmă că supraviețuitorii sunt fericiți că a avut loc cutremurul din 6 februarie

Remarcile lui Mehmet Özhaseki în timpul unei transmisii în direct pe CNN Türk, au stârnit un val de critici.

Istanbul: Cheltuielile pentru o familie de patru persoane depășește 53.000 de lire

Agenția de Planificare a Municipalității din Istanbul (İPA), condusă de opoziție a dezvăluit date care arată că costul vieții în Istanbul, cel mai mare oraș al Turciei, a crescut cu o medie de 80,29% în ultimul an.