Germania: Operaţiune asupra unei grupări înarmate formată din cetățeni turci

În provincia Frankfurt, poliția germană a efectuat o operațiune asupra unei grupări înarmate ,purtând  numele ,,Otomanii Germani”. Acest grup este acuzat că ar avea legătură cu Serviciul de Informații din Turcia (MIT), că ar deține arme de război și există  pericolul de a le folosi împotriva  opozanților.

Peste o mie de polițiști SWAT au efectuat  descinderi la 50 de adrese.Printre adresele la  care s-au efectuat descinderi sunt și clubul, birourile, locuințele și locurile de muncă ale grupului ,,Otomanii Germani”.

Polițiștii statului Hessen  care au căutat arme,droguri,documente au confiscat şi  calculatoarele grupului. Un reprezentant al poliției Germane sub rezerva anonimanului a precizat că acest grup are  legături cu MIT și că ar deține arme pentru a folosi asupra kurzilor opozanți din Germania.

Erdogan a dat semnalul de asasinarea opozanților din afara țării.

Activitățile organizate de MIT în Europa au devenit o certitudine  după puciul eșuat din 15 Iulie.

MIT a primit ordin de la președintele Erdogan pentru asasinarea opozanților de peste hotare. Erdogan a precizat că” opozanții unde s-ar afla ei, vor fi găsiţii și că li se va face ce trebuie..”

La data de 09 Ianuarie 2013 au fost asasinate trei femei de origine kurdă (Sakine Cansız, Fidan Doğan, Leyla Söylemez).  A ieșit la iveală că au fost asasinate  de către MIT.

Sursa: www.shaber3.com