joi, iunie 27, 2024

Turcia: Hotelul pentru animale a fost luat prin asalt în vacanța de 9 zile de Kurban Bayram


Hotelul pentru animale de companie au înregistrat o creștere cu ocazia sărbătorii de nouă zile a Qurban Bayram, cunoscută și sub numele de Eid al-Adha, conform Daily Sabah.

În apropiere de Aeroportul Gaziantep, hotelul pentru animale de companie care ocupă o suprafață de 5.500 de metri pătrați oferă cazare confortabilă, cu o capacitate de 51 de animale. Hotelul oferă diverse servicii, de la spa la îngrijire.

„Ne-am gândit la orice, de la zone interioare, exterioare și spații verzi până la zone acvatice pentru câini. Toate animalele de companie au camerele lor individuale și zonele de depozitare.”, susține Tuba Bașsevinç, managerul hotelului.

Bașsevinç a remarcat creșterea activității în perioada vacanței, spunând: „Întrucât lucrăm cu rezervare, suntem complet rezervare cu o lună înainte de vacanță. Toate rezervele noastre sunt pline.”

Turcia. Fostă profesoară în închisoare cu copilul de 20 de luni

Ayşe Ercengiz, demisă printr-un decret guvernamental în urma unei tentative de lovitură de stat din 2016, se află în închisoare de fiica ei, Ela, în vârstă de 20 de luni, care s-a născut prematur și continuă să necesite îngrijire medicală și alăptare.

Incendii de vegetație în Turcia. 11 morți și 78 de persoane rănite

Cel puţin 11 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 78 de persoane au fost rănite din cauza incendiu de vegetaţie din mai multe localităţi din sud-estul Turciei.

Turcia: 81 de salarii minime pe economie pe oră cheltuite pentru întreținerea Palatului Prezidențial

Cheltuielile palatului au ajuns la 4,98 miliarde de lire (151,7 milioane de dolari) în perioada ianuarie-mai.

Euro-2024. România și Turcia, luptă împotriva fostei țări Cehoslovacia pentru calificare

Naţionala României joacă cu Slovacia, iar Turcia cu Cehia, meciul decisiv pentru calificarea în optimi la Euro-2024. 

Turcia – Portugalia, la Euro2024. „Messi al Turciei” joacă împotriva lui Cristiano Ronaldo

Noua senzație a fotbalului turc, Arda Guler, supranumit „Messi al Turciei", se va confrunta cu Cristiano Ronaldo.

Turia: 15.000 de medici au plecat în străinătate pentru oportunități mai bune

Turhan Çömez, care este medic și fost aliat al președintelui liderului Partidului Justiției și Dezvoltarii (AKP), Recep Tayyip Erdoğan, a vorbit despre creșterea numărului de medici care doresc să părăsească țara.

Incediu mortal din Turcia! Companie de distribuție a energiei electrice sub control juridiciar

Se pare că incendiul a pornit din cauza unei defecțiuni electrice și nu din cauza focului de miriște, așa cum a sugerat presa de stat, arată un videoclip recent dezvăluit.

Turcia pe cale să declanșeze un „tsunami fiscal” pentru redresarea economică

Etichetat de observatori drept „tsunami fiscal”, pachetul include modificări semnificative la taxa pe valoarea adăugată (TVA), taxa specială pe consum (SCT) și diverse alte taxe, cu un impact anual estimat asupra veniturilor de 181 de miliarde de lire turcești (5,5 miliarde de dolari).