joi, iulie 11, 2024

Turcia: Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a murit după ce și-a făcut transplant de păr

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care dorea să facă un transplant de păr la un spital privat din Turcia, și-a pierdut viața, conform Sozcu.

Sirianul Yasin Dibo, tatăl a cinci copii, care locuiește în Kahramanmaraş, a murit după operația de transplant de păr într-un spital din provincia Gaziantep.

Incidentul a avut loc, pe 13 iunie, la prânz într-un spital privat din Gaziantep. Dibo a trimis familiei de pe telefonul mobil fotografiile pe care le-a făcut la spital dimineața. Oficialii spitalului au informat familia lui Yasin Dibo despre moartea lui 5 ore mai târziu.

Familia lui Dibo, care ar fi murit în urma unui atac de cord, a spus că nu are probleme de sănătate și a depus o plângere la poliție.

Fiul lui Yasin Dibo, Muhammed Dibo, a spus că au fost șocați când au primit vestea morții tatălui său de la spitalul unde s-a dus pentru un transplant de păr.

„Tatăl meu a făcut un acord cu un spital privat din Gaziantep după un transplant de păr. Tatăl meu ne-a trimis fotografii înainte de a intra la operație. Ce s-a întâmplat mai departe, nu știu. Când am primit vestea, am venit la spital și am dat declarația noastră în calitate de reclamant. Ni s-a spus că a fost un atac de cord, dar nu știm cauza morții”, spune fiul.

Conducerea spitalului nu a făcut nicio declarație în acest sens.

Fraudă ca în filme în Istanbul comisă de doi cetățeni britanici de origine română

Un agent imobiliar care dorea să vândă o casă de lux în valoare de 140 de milioane de lire în cartierul Levent, din Istanbul, a fost fraudat cu 14 milioane de lire de către doi cetăţeni britanici de origine română.

China va deschide o fabrică de mașini electrice în Turcia

Acordul a fost semnat la Istanbul de CEO-ul BYD, Wang Chuanfu, și de Ministrul turc al Industriei și Tehnologiei, Fatih Kaçır, în timpul unei ceremonii la care a participat președintele turc, Recep Tayyip Erdoğan.

Turcia: 5 jucători ai naționalei valoarea pe piață 155 de milioane de euro. Iată cine este cel mai scump jucător turc!

Presa turcească a estimat că valoarea totală a 5 fotbalişti din echipa națională a Turciei ajunge la 155 de milioane de euro.

CEDO: Alte 1.000 de cereri privind condamnările pentru utilizarea unei aplicații de pe telefon

În urma unei hotărâri de referință din septembrie 2023 care a constatat că utilizarea aplicației ByLock nu este constituie o probă de încredere sau o infracțiune, CEDO a trimis al treilea lot de 1.000 de cereri.

Turcia: Cel puțin 205 de femei au fost ucise în prima jumătate a anului 2024

Cel puțin 205 femei au murit în acte de violență domestică în primele șase luni ale anului 2024, în timp ce alte 117 au murit în circumstanțe suspecte în aceeași perioadă, potrivit unei platforme de monitorizare a violenței domestice în Turcia.

Faimosul fotbalist, Merih Demiral, suspendat 2 meciuri după gestul controversat de la meciul cu Austria

Comisia de Disciplină a UEFA a suspendat două meciuri fotbalistului național Merih Demiral, care a făcut semnul lupului cenuși după ce a marcat golul în meciul Austria-Turcia,