duminică, ianuarie 29, 2023

Vremuri grele pentru îndrăgostiți. Costul întâlnirilor mai mult de 3.500 de lire pe lună

Costul întâlnirilor a depășit 3.500 de lire lunar în Turcia, conform Gazete Duvar.

Potrivit unui sondaj realizat de site-ul de cumpărături Avatanjix.com, costul întâlnirilor a depășit 3.500 de lire lunar în Turcia.

În cadrul sondajului, 1000 de participanți selectați aleatoriu cu vârsta cuprinsă între 27 și 35 de ani au fost întrebați cât cheltuiesc în timpul întâlnirilor lor.

Cuplurile care consumă alcool se întâlnesc în medie de 10 ori pe lună și urmăresc un film sau o piesă de teatru și mănâncă. Sondajul arată că costul mediu al unei întâlniri este de 350 de lire.(18,65 de dolari).

Acestă sumă crește în zilele speciale, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, o zi de naștere sau o aniversare. De asemean, suma scade la 250 de lire pentru cuplurile care se întâlnesc de doi ani.

În decembrie, Institutul de Statistică din Turcia (TURKSTAT) a raportat o rată anuală a inflației de 64,27, grupul independent de inflație ENAG a estimat cifra la 137,55%.

Turcia: Femeie, închisă cu fiica de 3 luni, a fost eliberată

O femeie, care era în închisoare însoţită de fiica ei de 3 luni în închisoare, a fost eliberată condiţionat din cauza stării de sănătate a fiicei sale,

Istanbul: Apel către locuitori pentru a opri risipa de apă: „ Să evităm consumul inconștient de apă și să ne concentrăm pe economisire”

Administrația de apă și canalizare din Istanbul (ISKI) a explicat că amenințările de secetă au făcut necesară schimbarea obiceiurilor de utilizare a apei în Turcia, precum și în întreaga lume.

O nouă linie de metrou! De la Aeroportul Istanbul în cartierul Eyüpsultan în doar 24 de minute!

Legătura de metrou de 34 de kilometri marchează prima conexiune feroviară cu aeroportul din Istanbul.

Reporter concediat după ce o știre despre sărăcia din Turcia a ajuns virală

În știrea de săptămâna trecută, al cărui videoclip a fost difuzat pe scară largă pe rețelele de socializare, băiatul îi spune lui Fatmanur Boylu, reporter la Habertürk TV, că mama lui i-a cumpărat „carne” pentru a sărbători notele mari pe care le-a obținut semestrul acesta.

Turcia: Încercarea de asasinarea a jurnaliștilor exilați în Germania și Suedia

Potrivit sursei anonime a lui Aytav, femeia, care are legături cu Grey Wolves, un grup de tineret ultranaționalist afiliat unui partid politic turc de extremă dreapta, a fost arestată în emiratul Dubai din Emiratele Arabe Unite înainte de a putea îndeplini o altă presupusă misiune, aceea de a asasina pe Sedat Peker, un șef al mafiei turce.

Grecia va extinde cu 35 de kilometri gardul la granița cu Turcia

Guvernul grec intenționează să continue cu extinderea unui gard cu 35 de kilometri de-a lungul graniței de nord cu Turcia pentru a...

Turcia: Creștere record la benzină

O creștere record este așteaptă la benzină, în această seară, în Turcia

Turcia: Poliția a spart ușa femeii care a dormit 3 zile și 3 nopți

Polițiștii a spart ușa apartamentul unei femei care a dormit 3 zile și 3 nopți, în provincia nordică Erzurum, conform DHA.