vineri, septembrie 2, 2022

Vești bune! Turcia a introdus un nou card special pentru turiștii în Istanbul 

Istanbul, care face parte din top 10 cele mai vizitate orașe din lume, introduce un nou card de călătorie care va face viața mai ușoară turiștilor, conform T24.com.tr

Istanbul City Card poate fi cumpărat, începând de pe 1 septembrie, din cele 30 de punctele de vânzare autorizate și are două opțiuni de service diferite.

Istanbul City Card se poate cumpăra de la cel puțin 30 de puncte de vânzare.

Cardul, care va fi prezentat cu un traseu de ghidare și un kit de ghid pentru vizitatorii, atrage atenția prin design-ul său elegant. 

Ce oferă Istanbul City Card?

Istanbul City Card oferă transport nelimitat pentru 1 până la 15 zile și o opțiune de tur cu autobuzul turistic.

Deținătorii de Istanbul City Card pot vizita cele mai vizitate puncte din Istanbul cu autobuzele cu etaj, în serviciul Hop on – Hop off, care este prima dintre opțiuni. Turiștii pot coborî în punctul pe care îl doresc și își pot continua călătoria timp de 24 de ore cu noul inel la următoarea oprire.

În cealaltă opțiune, este oferit un tip de serviciu care oferă drept de trecere nelimitat în transportul public din Istanbul, în funcție de numărul de zile preferat, precum 1-3-5-7-15. Opțiunile dorite din servicii pot fi încărcate pe cardul turistic.

Istanbul City Card va primi în curând inovații precum intrarea în muzeele afiliate Kültür AȘ, oportunități pentru City Lines și tururi pe Bosfor. Istanbul City Card va continua să adauge noi servicii structurii sale.

VIDEO. Surpriza unor turiști românii în Turcia. Au închiriat o cameră de hotel, dar a trebuit să o împartă cu pisicile

Un turist român a publicat un videoclip cu o pisică care încerca să între de pe balcon în camera de hotel din provincia vestică Çanakkale.

Vești bune! Turcia a introdus un nou card special pentru turiștii în Istanbul 

Istanbul, care face parte din top 10 cele mai vizitate orașe din lume, introduce un nou card de călătorie care va face...

SUA îngrijorată de hărțuirea juridică, după arestarea unei vedete pop din Turcia

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat a declarat că rămâne îngrijorat de eforturile pe scară largă din Turcia de a restricționa exprimarea prin cenzură și hărțuire judiciară după detenția lui artistei Gülșen.

Turcia crește de cinci ori mai mult taxele de tranzit pentru strâmtorile Bosfor și Dardanele

Potrivit rapoartelor presei turce, taxa a fost stabilită la 4,08 de dolari pentru fiecare tonă de tonaj net înregistrat, de cinci ori taxa inițială de 0,83 dolari și o creștere a veniturilor anuale curente de la 40 milioane dolari la 200 milioane de dolari, noul regulament fiind așteptat să intre în vigoare pe 7 octombrie.

Criza economică: Turcii stau la cozi în fața băncilor pentru a primi până la 7.500 de lire cadou

Criza economică a lovit puternic Turcia și i-am văzut pe turci la cozi pentru a cumpăra ulei, pâine sau să pună benzină...

Iahtul de lux a lui Erdogan a fost văzut în tranzit în Bosfor pentru prima de la reamenajare

Un iaht prezidențial turc, cunoscut anterior ca nava auxiliară Yakamoz Y68 a marinei turce, a fost văzut pentru prima dată tranzitând Bosfor...

Un jurnalist grec a fost deportat și interzis din Turcia. Motivul este „ordinea publică”

Într-o declarație scrisă și distribuită pe contul său de socializare, jurnalistul grec, Evangelos Areteosa a susținut că a zburat de la Bruxelles la aeroportul Sabiha Gökçen, din Istanbul, pe 25 august, unde a fost audiat de poliție timp de șapte ore.

Turcia: Aplicație care localizează câinii maidanezi interzisă, după ce animalele au fost otrăvite

Avocații Baroului din Istanbul au declarat că tortura și uciderea animalelor constituie o infracțiune și au depus o cerere pentru închiderea aplicației online, Havrita.