miercuri, aprilie 27, 2022

Vești bune pentru turiști!Transport public și treceri pe poduri gratuite în timpul sărbătorii Ramadan

Autoritățile turce au hotărât ca trecerile pe poduri și autostrăzile, dar și trasportul public să fie gratuit în timpul sărbătorii de Ramadan, conform Gazete Duvar.

În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea Președintelui privind autostrăzile, podurile și vehiculele de transport public gratuite în timpul Ramadan Bayram.

Conform decizie publicate în Monitorul Oficial, între orele 00:00 pe 30 mai și 07:00 pe 5 mai, treceri peste autostrăzile aflate în responsabilitatea Direcției Generale de Autostrăzi, precum Podul Martirilor 15 iulie și Podul Fatih Sultan Mehmet vor fi gratuit.

De asemenea, de la ora 00.00 pe 2 mai până la ora 24.00 pe 4 mai, transportul pe liniile Başkentray, Marmaray şi İZBAN şi serviciile de transport public aparţinând municipalităţilor şi sindicatelor, unităţilor şi întreprinderilor afiliate vor fi gratuite. 

Filantropul Kavala condamnat pe viață. Reacțiile oficialilor europeni: „Sentința este inumană și arată totul despre Turcia lui Erdogan.”

Un tribunal turc l-a condamnat pe filantropul și om de afaceri Kavala la închisoare pe viață, într-un caz despre care instanța supremă a Europei și aliații occidentali ai Ankarei au declarat că este motivat politic.

Vești bune pentru turiști!Transport public și treceri pe poduri gratuite în timpul sărbătorii Ramadan

Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea Președintelui privind autostrăzile, podurile și vehiculele de transport public gratuite în timpul Ramadan Bayram.

Gest extrem în Turcia: Politician rămas fără curent, după ce a refuzat să plătească facturile în semn de protest

Liderul al principalului  partid de opoziției din Turcia a anunțat că i-a fost întreruptă electricitatea, după ce în februarie a susținut că...

 2,9 milioane de case au rămas fără electricitate, după ce turcii nu și-au permis să plătească facturile

ministrul Dönmez a informat că facturile în valoare totală de 850,1 milioane de lire nu au fost plătite în 2021, în timp ce această cifră a fost de 368,5 milioane de lire pentru facturile la gaze naturale.

Arabia Saudită a decis să ridice embargoul asupra produselor turcești, după ce Turcia a transferat cazul lui Khashoggi

După ce Turcia a transferat cazul lui Khashoggi,  Arabia Saudită a decis să ridice embargoul asupra produselor turcești

Turcia: Copiii suferă de malnutriție pe fondul crizei economice

Turcia: Copiii suferă de malnutriție pe fondul crizei economice

Dezvăluiri în controversatul caz Khashoggi: O doză de substanță nespecificată l-a ucis

O scrisoare trimisă de autoritățile saudite omologilor lor turci în legătură cu Jamal Khashoggi afirmă că jurnalistul a fost ucis de o doză de 40 mg dintr-o substanță fără a preciza care a fost substanța.

 Zeci de personalități ale lumii culturale și academice la Cina de Iftar dedicată Dialogului și Toleranței 

Numeroase personalități ale lumii culturale, academice, jurnalistice, reprezentanți ai diferitelor culte religioase și ai mediului de afaceri au fost prezenți luni, 18 aprilie 2022, la Cina de Iftar organizată de Asociația pentru Dialog și Valori Universale (ADVU), în parteneriat cu Lumina Instituții de Învățământ.