miercuri, februarie 24, 2021

Un turc în vârstă de 91 de ani a fost vindecat de Covid19

Un bărbat turc, în vârstă de 91 de ani, a fost tratat de coronavirus, informează șeful de cabinet al Turciei, președintele Hasan Doğan, citat de Gazete Duvar.

İbrahim Özalp, cu origini în Kahramanmaraș, Turcia, s-a vindecat după 10 zile de tratament la Spitalul Universitar Homerton din Londra.

“Fiind un pacient cu vârsta de peste 65 de ani a fost considerat cu risc ridicat, însă tratamentul lui Özalp a avut succes și a învins coronavirusul” a transmis Doğan, într-o postare pe contul său de Tweeter.

Numărul de decese pe motiv de  coronavirus în Marea Britanie a crescut la 463 începând cu 25 martie, a declarat guvernul britanic, adăugând că în această țară au fost raportate peste 9.500 de cazuri COVID-19.

Turcia lansează o aplicația pentru a „contracara minciunile din social media”

Directorul comunicațiilor prezidențiale turcești, Fahrettin Altun, a declarat că Turcia va lansa o aplicație de verificare a faptelor pentru a „contracara minciunile din social media”

“În epicentrul COVID-19″: O turcoaică a câștigat premiul internațional de fotografie 2020

O turcoaică este câștigătoare a concursului „Descoperirea anului 2020”, cu lucrarea sa intitulată „În epicentrul COVID-19.”, conform presei turcești.

Turcia: Avocata și activista Eren Keskin a fost condamnată la închisoare sub acuzații de terorism

Activista pentru drepturile omului și avocata Eren Keskin alături de alți trei jurnaliști au fost condamnați, pe 15 februarie, la închisoare sub acuzații de terorism, conform presei turcești.

Turcia va relaxa treptat măsurile COVID-19, începând cu luna martie

Turcia a susținut că va începe un proces de normalizare treptată începând cu luna martie, în funcție de numărul de infecții COVID-19,...

„Cătușe moderne”: Rețineri la domiciliu pentru protestatarii de la Universitatea Boğaziçi

Cel puțin 41 de protestatarii de la Universitatea Boğaziçi sunt deținuți la domiciliu cu cătușe electrice la picior, devenind o practică obișnuită în Turcia împotriva opozanților guvernului,

Human Rights Watch cere investigație asupra disparițiilor forțate și tortura din Turcia

Într-un articol, Hugh Williamson, directorul Europa și Asia Centrală la Human Rights Watch cere investigarea cazului Gökhan Türkmen, omul care a fost răpit timp de nouă luni și torturat de agenții turci.

Un turc și-a împins soția însărcinată de pe o stâncă pentru a primi asigurarea ei de viață

Un bărbat din provincia vestică, Izmir, și-a împins soția însărcinată în șapte luni de o pe stâncă pentru a primi asigurarea ei de viață, conform Gazete Duvar.

Turcia:O fetiță de cinci ani a murit de cancer fără să-și poată vedea tatăl

Turcia:O fetiță de cinci ani a murit de cancer fără să-și poată vedea tatăl