duminică, aprilie 18, 2021

Un consilier pro-Erdogan reținut, după ce a fost filmat folosind droguri într-o mașină de lux

Consilierul unui parlamentar din Partidul Justiției și Dezvoltării (AKP) din Turcia a fost reținut după ce a apărut într-un videoclip în timp ce  trăgea cocaină pe nas, într-un automobil de lux, relatează Duvar English.

O declarație a Departamentului de Poliție din Ankara a declarat, vineri, că Kürșat Ayvatoğlu a fost reținut și că a fost lansată o anchetă asupra acestuia.

Kürșat Ayvatoğlu ar fi consilierul vicepreședintelui AKP și al deputatului din Izmir, Hamza Dağ. Cu toate că Muhammad Doğan, un alt consilier Dağ a negat afirmațiile, aceștia se  fotografiaseră cu o săptămână în urmă.

“Era zahăr pudră”

În apărarea sa, Ayvatoğlu a confirmat că persoana din videoclip era el, dar a negat că filmările sunt noi și că substanța albă văzută este cocaină.

„Este zahăr pudră. Ne distram ca un grup de prieteni ascultând muzică și ne prefăcem că folosim droguri. Nu eram conștient că sunt înregistrat. Sunt victima aici. Am fost șantajat. Voi depune o plângere împotriva acestui lucru „, s-a apărat Ayvatoğlu, susținând că persoana care a distribuit videoclipul caută beneficii financiare în schimbul ștergerii înregistrărilor privind consumul de cocaină.

Între timp, polițiștii i-au reținut pe ceilalți indivizi văzuți în videoclip ca parte a anchetei. Aceștia au confirmat că substanța era cocaină și că a fost furnizată de Ayvatoğlu, care a fost reținut din nou pe 28 martie, în urma mărturiilor celorlalți suspecți.

Utilizatorii Twitter au batjocorit remarcile lui Ayvatoğlu, iar hashtagul „zahăr pudră” a ajuns viral alături de  hastagul„Pablo Escobar”.

Poveste incredibilă!A înmormântat omul greșit lângă mama. Fiul a leșinat când l-a văzut pe tatăl său mergând

Un scenariu ca de film a avut loc în provincia Canakkale din Turcia după ce spitalul a sunat familia în mod eronat, atunci când un bărbat internat la ATI a decedat, conform presei turce.

Campanie de eliberare din închisoare a mamei lui Hakan, un băiețel bolnav de cancer

O campanie a fost lansată pe Twitter solicitând autorităților să o elibereze pe mama lui Hakan,băiețelul în vârstă de 11 ani, care luptă singur împotriva cancerului într-un spital,

Ancheta lansată după ce guvernul a fost tras la răspundere: “Unde sunt cei 128 de miliarde de dolari?”

Procuratura provinci din Bursa a lansat o anchetă asupra afișelor plasate de principalul opoziție Partidul Popular Republican (CHP) în care trăgea guvernulul la răspundere pentru 128 de miliarde de dolari din rezerva de schimb valutar al Băncii Centrale

CEDO condamnă Turcia pentru încălcarea drepturilor faimosului scriitor, Ahmet Altan

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat Turcia pentru încălcat drepturile proeminentului scriitor Ahmet Altan, conform Duvar English.

Ramadan în Turcia: Ghidul COVID-19 pentru rugăciunea în moschee

Direcția pentru afaceri religioase a Turciei a publicat ghiduri de pandemie pentru toate moscheile pe care să le urmeze în timpul lunii sfinte islamice a Ramadanului, conform ahval.news

Ramadan la un an după marele lockdown – la fel sau doar pe alocuri diferit

Ramadan la un an după marele lockdown – la fel sau doar pe alocuri diferit

Scriitorul turc,Ahmet Altan a fost eliberat: „Primul pas către libertate”

Faimosul scriitor turc Ahmet Altan a fost eliberat, miercuri seară, după ce a petrecut mai mult de patru ani după gratii pentru presupusa sa implicare în puciul eșuat din 15 iulie 2016, de lovitură de stat din 2016, conform Turkish Minutes.

Noi restricții stricte în Turcia în perioada Ramadan: Carantină după ora 19:00

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a anunțat, marți, o serie de măsuri pentru luna sfântă, Ramadan