sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Turcia: “Vom trimite deținuți ISIS în țările de origine”

Ministrul de interne turc a declarat, sâmbătă, că Turcia va trimite membri capturaţi ai grupării teroriste Stat Islamic înapoi în ţările de origine. Mai mult, ministrul s-a plâns că Europa nu face nimic în privinţă lor, relatează presa turca.

‘’Nu suntem hotelul niciunui membru ISIS. Ce să facem noi cu teroristii voștri?
Am revocat cetățenia lor, aveți voi grijă de ei. Acest lucru nu este acceptabil pentru noi. Este şi o dovadă de iresponsabilitate”, a comentat Suleyman Soylu, făcând apel către țările europene.

De asemenea, ministrul turc a acuzat statele europene că a lăsat Turcia singură în încercarea de a soluţiona problema deţinuţilor ISIS.

Turcia a capturat peste 200 de membri ai ISIS, care reuşiseră să evadeze din nord-estul Siriei luna trecută, după ce Ankara a lansat o operaţiune militară în regiune.

“Am capturat 195 de militanții ISIS,iar 41 militați au fost preluați”, a declarat Soylu, într-un discurs, susținut pe 19 octombrie.

Turcia: “Vom trimite deținuți ISIS în țările de origine”Ministrul de interne turc a declarat, sâmbătă, că Turcia va trimite membri capturaţi ai grupării teroriste Stat Islamic înapoi în ţările de origine. Mai mult, ministrul s-a plâns că Europa nu face nimic în privinţă lor, relatează presa turca.http://zamanromania.ro/turcia-vom-trimite-detinuti-isis-in-tarile-de-origine/

Gepostet von Zaman Romania am Sonntag, 3. November 2019

Criza economică din Turcia își spune cuvântul. Rație la alimente de bază

Piețele Cooperativelor de Credit Agricol au introdus cote de vânzare de o unitate pentru făină, ulei și zahăr și alte alimente de bază, conform portalului turcesc, Karar.

Anchetă după ce românii au pus bilețele în marmura din Hagia Sofia

Anchetă după ce românii au pus bilețele în marmura din Hagia Sofia

CEDO condamnă Ankara să plătească peste 2 milioane de euro pentru 427 de procurori și judecători

CEDO condamnă Ankara să plătească peste 2 milioane de euro pentru 427 de procurori și judecători

Clubhouse: Susținătorii lui Erdogan discută despre cum să extermine prizonierii politici

Înregistrările audio ale unei camere de chat de pe aplicația de social media, Clubhouse, au dezvăluit o conversație între susținătorii președintelui turc...

Fost membru al parlamentului UE: „Turcia nu mai este un stat de drept”

„După părerea mea, Turcia a luat o cale foarte dificilă și nu mai poate fi definită ca stat de drept. Există o agendă de oprimare politică a diferitelor grupuri. Oamenii își pierd nu doar locurile de muncă și averea, ci și reputația și chiar libertățile lor”, exprimă Harms, adăugând că acest lucru nu are nimic de-a face cu democrația și valorile liberale.

Germania:„Această poveste ar fi putut fi un film de la Hollywood”

Un ziar din Germania a povestit în paginile sale ancheta unui jurnalist turc care l-a găsit pe faimosul Reza Zarrab, care a dispărut în urmă cu 4 ani din Turcia,

Prima patiserie din Turcia se va închide la sfârșitul anului

Prima patiserie din Turcia se va închide la sfârșitul anului

Turcia ACUM. Lira scade la nivel record. Benzina atinge cote maxime. Turcii protestează pe străzi.

Lira Turciei a scăzut din nou, miercuri, către un minim record, după o prăbușire de 15% cu o zi mai devreme, când în doar câteva minute a atins 13.55 față de dolar și 15,01 față de euro.