duminică, februarie 25, 2024

Turcia: Mirele și-a rupt piciorul. Căsătoria lor a avut loc în spital.„ Am început prost, dar sper să fim fericiți toată viața”

Un bărbat și-a rupt picioarele într-un accident rutier cu două zile înainte de ceremonia de nuntă, relatează DHA.

Yusuf Gülel, în vârstă 26 de ani, care și-a fracturat la picioare într-un accident de circulație cu două zile înainte de ceremonia de nuntă din provincia sudică Şanlıurfa, s-a căsătorit cu Esra Tut, în vârstă de 21 de ani, în camera de spital.

În timp ce cuplul făcea toate pregătirile, Muhammed Yusuf Gülel a avut un accident cu motocicleta prietenului său cu 2 zile înainte de nuntă.

Gülel, care a fost dus la Spitalul de Formare și Cercetare Mehmet Akif İnan, a fost operat din cauza fracturilor la ambele picioare.

Pentru a ridica moralul lui Muhammed Yusuf Gülel, a fost obținut permisiunea conducerii spitalului pentru ca nunta să se țină, pe 26 decembrie, în spital cu aprobarea celor două familii.

După ce s-au terminat toate pregătirile, Gülel și Tut și-au purtat costumele de mire și mire în camera de spital și s-au căsătorit în prezența martorilor.

„Am avut o dată fixă pentru nuntă, nu am vrut să o amânăm, am vrut să fie la data promisă. Ne-am căsătorit astăzi. Sunt foarte fericit”, susține Gülel.

„Nu spunem degeaba în boală, în sănătate, în vremuri bune sau rele. Am început prost, dar sper să fim fericiți toată viața”, susține mireasa.

Un englez s-a mutat într-un resort de cinci stele din Antalya ca să facă economie

Josh Kerr și-a împărtășit călătoria pe contul său TikTok și a spus că preferă să petreacă o lună la hotel în Antalya unde este „cald și însorit” și care costă 944 de lire sterline, decât să cheltuiască 950 de lire sterline pe lună pentru chirie și facturi pentru apartamentul său din Manchester.

Un jurnalist riscă 10 ani de închisoare pentru insultarea lui Erdogan

Insultarea președintelui este o crimă în Turcia, conform controversatului articol 299 din Codul penal turc (TCK). Cine îl jignește pe președinte riscă până la patru ani de închisoare, pedeapsă care poate fi majorată dacă infracțiunea a fost comisă prin intermediul mass-media.

52 de candidați pentru primăria Istanbulului la alegerile din martie 2024

Taylan Yıldız, care a fost membru al Consiliului Municipal din Istanbul între 2019 și 2023 din Partidul İYİ, va candida independent.

Operațiunea de căutare de la controversată mina de aur a fost oprită

Ministerul Mediului, Urbanizării și Schimbărilor Climatice, pe 17 februarie, a anunțat că licența minei a fost anulată.

Turcia: Un jurnalist riscă 5 ani de închisoare după ce a scris despre corupția din justiție

Tolga Şardan este acuzat de „diseminarea publică a informaţiilor înşelătoare” şi „insultarea organelor judiciare ale statului” în temeiul Codului penal turc (TCK) în rechizitoriul de şase pagini.