marți, iunie 28, 2022

Turcia în doliu! Legenda cinematografiei s-a stins din viață

Una dintre legendele ale cinematografiei turcești s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, conform BBC.

Cüneyt Arkin, care a fost tratat într-un spital privat din Istanbul, a murit în această dimineață.

„Valorosul actor al cinematografiei turcești, Cüneyt Arkın, a murit la Spitalul Liv, unde a venit cu ambulanța din cauza unui stop cardiac, în ciuda tuturor eforturilor de a-l resuscita. Suntem întristat de pierderea actorului gigant al cinematografiei turcești. Transmitem condoleanțe familiei și tuturor fanilor lui Cüneyt Arkın.”, a transmis spitalul.

Fahrettin Cüreklibatır, mai cunoscut sub numele de scenă Cüneyt Arkın, a fost un actor de film, regizor, producător și artist marțial turc.

După ce a jucat în aproximativ 300 de filme și seriale TV, este considerat unul dintre cei mai importanți actori turci din toate timpurile.

Protestatarii au mers 6 kilometri cărând 10 litri de apă, pentru a atrage atenția asupra apei potabile

Aproximativ 40 de persoane au cărat bidoane de 10 litrie pe o distanță de șase kilometri, pentru a atrage atenția asupra problemei...

Marmaris: Aproximativ 4.500 de hectare de teren au ars în incendiile forestiere

Aproximativ 4.500 de hectare de teren au fost transformate în scrum în timpul incendiilor care au durat cinci zile în Marmaris, din...

Cazul cutremurător al uciderii lui Khashoggi: Mâna lungă a lui Erdogan face victime în justiție

Legăturile dintre Ankara și Riad s-au înrăutățit în 2018, când cazul lui Jamal Khashoggi a cutremurat întreaga lume. Jurnalistul a intrat în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul pentru a obține acte necesare pentru a se căsătorii, iar de atunci nu a mai ieșit din clădire.

Marmaris: Incendii forestiere de proporție au izbucnit peste noapte

Un incendiu a început în zona forestieră din Hisarönü Mahallesi Bördübet, din cartierul Marmaris, din Muğla, aseară, conform presei turcești. 

Proteste masive în Strasbourg: CEDO, opriți nedreptatea în Turcia!/Munca în ritm de melc costă vieți în Turcia!

Sute de protestatari s-au adunat, vineri, în fața Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg pentru a protesta împotriva încălcării drepturilor în Turcia.

Nepoata clericului Gulen a fost arestată, după ce a încercat să ajungă în occident

Nepoata clericului Gulen a fost reținută, după ce a încercat să treacă granița, alături de alți 10 migranți

Marmaris: Incendiile continuă. Imagini cutremurătoare din satelitul NASA

Incendiul de pădure din Marmaris, Muğla continuă, iar imaginile din satelitul NASA au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Scandal în Turcia: Ucigașul tinerei de 27 de ani a primit o pedeapsă redusă 

Un tribunal turc a decis să reducă pedeapsa de închisoarea a bărbatului care a ucis-o cu brutalitate pe Pınar Gültekin în 2020 și...