luni, septembrie 4, 2023

Turcia face istorie!Prima echipă de volei feminin care a câștigat titlul de campion european

Echipa de volei feminin a Turciei a câștigat pentru prima dată în istoria țării campionatul european, triumfând asupra Serbiei cu o victorie cu 3-2 în meciul final de la Bruxelles, conform presei turcești.

Meciul cu Turcia-Serbia a fost unul strâns, Serbia câștigând primul set cu scorul de 27-25, dar Turcia a revenit rapid, câștigând al doilea set cu 25-21.

Serbia a recăpătat în al treilea set, câștigând cu 25-22. Cu toate acestea, Turcia a egalat în setul al patrulea, asigurându-l cu scorul de 25-22. Setul final a fost o luptă strânsă, Turcia ieșind victorioasă cu 15-13.

Melissa Vargas, o jucătoare de origine cubaneză la echipa Turciei, a strâns 41 de puncte făcând-o cea mai bună marcatoare a meciului.

Titlul Nations League în SUA

La începutul lunii iulie, echipa de volei feminin a Turciei a câștigat titlul Nations League în SUA, învingând China în finală, marcând prima lor victorie în turneu.

Turcia face istorie!Prima echipă de volei feminin care a câștigat titlul de campion european

Echipa de volei feminin a Turciei a câștigat pentru prima dată în istoria țării campionatul european, triumfând asupra Serbiei cu o victorie...

Turcia: Pragul foamei depășește salariul minim pe economie în ultimele două luni

Pragul foametei din Turcia, care indică suma minimă de bani necesară pentru a salva de la foamete o familie de patru membrii, a devenit 12.198 de lire turcești (459 dolari) în august.

Fără apă în Hatay, zonă grav afectate cutremur. Localnici au ieșit la protest!

Locuitorii cartierului Dursunlu, din Defne,Hatay s-au plâns că nu există apă în cartierul lor și că oamenii sunt forțați să trăiască în condiții nesănătoase.