duminică, aprilie 2, 2023

Turcia:” Cănd m-au concediat nu au putut să zică adevăratul motiv, că nu le-am dat parola de la Facebook”

Un marinar a fost concediat după ce a refuzat să dea conducerii firmei parolele de la rețele de socializare.

Sezgin Yurdakul, după ce a lucrat 19 ani la liniile de transport naval în cadrul primăriei municipiului Istanbul, a fost concediat pentru presupuse legături cu o organizație teroristă.

Într-un interviu acordat KHK TV, bărbatul povestește despre lupta sa, de trei ani, pentru drepturile lui, dar mai ales lupta de avea grijă de soția și cei trei copii.

Turcia:” Cănd m-au concediat nu au putut să zică adevăratul motiv, că nu le-am dat parola de la Facebook

Turcia:” Cănd m-au concediat nu au putut să zică adevăratul motiv, că nu le-am dat parola de la Facebook.”Un marinar a fost concediat după ce a refuzat să dea conducerii firmei parolele de la rețele de socializare.Sezgin Yurdakul, după ce a lucrat 19 ani la liniile de transport naval în cadrul primăriei municipiului Istanbul, a fost concediat pentru presupuse legături cu o organizație teroristă.Într-un interviu acordat KHK TV, bărbatul povestește despre lupta sa, de trei ani, pentru drepturile lui, dar mai ales lupta de avea grijă de soția și cei trei copii.

Gepostet von Zaman Romania am Sonntag, 3. November 2019
https://www.facebook.com/zamanromania/videos/544404526397936/

Salvator din Craiova povestește despre experiența din Hatay: „Am văzut imagini de nedescris.”

O echipă formată din opt oameni şi şase câini din Dolj, a participat la salvarea victimelor cutremurului din Hatay, Turcia, la scurt...

Dacia Duster va fi produs în Turcia!  200.000 de mașini pe an vor ieși din uzina din Bursa

Potrivit reportajului special al jurnalistului Emre Özpeynirci, care ia pulsul industriei auto, Oyak Renault s-a angajat la producția popularului SUV model Duster de la Dacia și își propune ca 200.000 de mașini să fie produse anual în provincia Bursa.

27 martie, ultima zi în care se poate depune candidatura. Un faimos actor vrea să fie deputat

27 martie este ultima zi în care candidații vor fi desemnați de alegătorii care încearcă să adune 100 de mii de semnături,...

Erdogan a promis creștere a salariului minim în iulie. Prețurile la gaz și curent vor scădea

Turcia a majorat salariul minim cu aproximativ 54,66% la 8.506 lire (444 dolari) în prima lună a anului 2023. În iulie 2022, salariul minim a crescut cu 30% pentru a doua oară în 2022, în fața inflației ridicate.

Kılıçdaroğlu și-a lansează campania electorală. Mărțișorul folosit ca simbol:„Îți promit că primăvara va veni din nou”

În videoclip, Kılıçdaroğlu a spus „Vă promit, o Turcie care îi iubește și îi respectă pe cei care sunt diferiți așa cum sunt. O Turcie căreia îi place să trăiască.”, susține politicianul.

190 de miliarde de vânzări către străini: Cumpărarea unei case în Turcia a devenit un vis pentru cetățeni

Deputatul CHP İzmir, Özcan Purçu a înaintat o întrebare către Ministeru Mediului, Urbanizării și Schimbărilor Climatice cu privire la vânzarea de locuințe către străini.

Eurostat: 145% mai mulți turci au solicitat azil în UE în 2022

Potrivit Eurostat, în 49.720 de turci au căutat adăpost în țările europene în 2022, comparativ cu anul 2021, când 20.315 cetățeni turci au solicitat azil.

Alegerile din Turcia sunt mai vulnerabile decât cele din Zimbabwe și Pakistan

Potrivit noului index al Freedom House, care își propune să investigheze relația dintre platformele digitale și integritatea alegerilor, Turcia este una dintre mai vulnerabile țările din lume.