miercuri, iulie 24, 2024

Turcia: 5 jucători ai naționalei valoarea pe piață 155 de milioane de euro. Iată cine este cel mai scump jucător turc!

Fotbaliști din Echipa Națională, care și-au luat rămas bun de la EURO 2024 în sferturile de finală, au atras toată atenția prin performanța lor, crescandu-le valoarea pe piață.

Presa turcească a estimat că valoarea totală a 5 fotbalişti din echipa națională a Turciei ajunge la 155 de milioane de euro.

La 19 ani, pe locul 1

Jucătorul care și-a crescut cel mai mult valoarea, Arda Güler, a marcat un gol și a dat două pase decisive în Echipa Națională.

Tânărul fotbalist în vârstă de 19 ani, care joacă pentru Real Madrid din 2023, a contribuit direct la trei goluri în EURO 2024 și a jucat cu o precizie de pasă de 88%, valoarea lui ajugând la 55 de milioane de euro.

Pe locul doi se află Ferdi Kadıoğlu, care și-a încununat sezonul de succes la Fenerbahçe cu performanța de la EURO 2024, a fascinat cluburile gigantice ale Europei care l-au urmărit în turneu.

Se spune că transferul fotbalistului, de care Borussia Dortmund și Arsenal sunt foarte interesați, nu pare posibil pentru mai puțin de 40 de milioane de euro.

Ferdi Kadıoğlu, care și-a lăsat amprenta asupra turneului cu o distanță totală alergată de 52 de kilometri. Deși nu a putut contribui cu goluri sau pase decisive, a jucat cu o precizie de pasă de 88 la sută.

Starul Galatasaray, Barış Alper Yılmaz, care i-a făcut viața grea lui Virgil van Dijk, care este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi ai lumii, în meciul cu Olandei, s-a numărat şi el printre numele care și-a sporit valoarea.

Barış Alper Yılmaz, despre care se spune că se află pe radarul lui Manchester United şi Brighton, este de aşteptat să fie transferat pentru o taxă de peste 25 de milioane de euro.

Mert Müldür, al cărui gol marcat împotriva Georgiei în EURO 2024 a fost ales drept cel mai bun gol al primei săptămâni, se află pe locul patru în clasamentul celor mai scumpi fotbaliști turci.

Cel mai bine plătit fotbalist

Pe locul cinci se alfă controversatul Merih Demiral, care joacă fotbal în Arabia Saudită și este cel mai plătit fotbalist turc până în prezent cu 70 de milioane de euro.

Merih Demiral, despre care se spune că și-a mărit valoarea de piață la 20 de milioane de euro, a contribuit la două goluri în EURO 2024.

Fundașul naționalei, care a prins mingea de 16 ori, a arătat o rată de succes de 70 la sută în precizia paselor.

Caz șocant în Turcia! Două persoane au murit electrocutate pe stradă din cauza ploii torențiale

Moartea a două persoane din cauza șocului electric după ce au călcat într-o băltoacă în timpul unei ploi torențiale în provincia İzmir, din vestul Turciei, săptămâna trecută, a provocat furie pe scară largă în Turcia, conform presei turcești.

Incendiu de vegetație în Turcia. Zborurile din aeroportul din Izmir au fost oprite

Autoritățile turce au trimis 7 avioane și 16 elicoptere pentru a stinge incendiul, împreună cu 35 de autospeciale de pompieri.

Stockholm: Raport care detaliază modul în care Erdoğan folosește practica nazistă „Sippenhaft”

În raportul „Pedepsele familiale în Turcia: Cum Erdoğan folosește practica nazistă a Sippenhaft”, SCF examinează conceptul de pedeapsă în familie prin explorarea dimensiunilor sale legale și practice, a evoluțiilor politice din Turcia care au precipitat punerea sa în aplicare și a utilizării sale curente de către guvernul Erdoğan, inclusiv diverse cazuri documentate.

TurkStat: Creștere cu 53 la sută în 2023 a oamenilor care se mută în afara Turciei

Potrivit TurkStat, 55,2% dintre cele 714.579 de persoane care s-au mutat din Turcia în alte țări în 2023 erau bărbați, în timp ce 44,8% erau femei. În total, 291.377 erau cetățeni turci și 423.202 erau străini.

Reacții internaționale după anunțul de retragere a lui Biden. Declarația Rusiei și glumele internauților

Președintele american, Joe Biden a anunțat că acesta va renunța la candidatura pentru un nou mandat la alegerile din 5 noiembrie, într-o postare pe platforma X, pe 21 iulie,

„Cea mai frumoasă motociclistă” a murit într-un accident rutier în Turcia

Tatyana Ozolina, care este cunoscută drept MotoTanya călătorea între Mugla, un oraș din sud-vestul Turciei și populara stațiune Bodrum, când a avut loc accidentul.