joi, decembrie 8, 2022

Scenă scandaloasă! Fanii Fenerbahce au scandat numele lui Vladimir Putin, la meciul cu Dinamo Kiev

Un val de critici a pornit pe rețelele de socializare, după ce aseară, numele lui Vladimir Putin a fost scandat la meciului dintr-o echipă turcească și una din Ucraina.

În timpul meciului, de Fenerbahce și Dinamo Kiev, de pe arena din Istanbul, fanii turci au scandat numele lui Vladimir Putin, imediat întâmplat după golul de 1-0, dat de Vitaliy Buyalskyi, în minutul 57.

Fanii lui Fenerbahce au scandat „Arată ca un penis. Ce față sinistră! Fiu din flori, Vladimir Putin”.

Nico Cantor, un jurnalist sportiv a comentat pe contul său de Twitter, cele întâmplate.

„Fanii lui Fenerbahçe scandând numele lui Vladimir Putin, după ce un jucător de la Dinamo Kiev a sărbătorit marcarea în această calificare la UCL. Absolut fără gust”, scrie Cantor.

Mai mulți turci supărați și-au exprimat dezamăgirea față de conaționalii lor și și-au arătat susținerea față de Ucraina.

„Fanii Fenerbahce îl aplaudă pe Vladimir Putin. Pentru cei care reduc legătura dintre sport și umanitate la un nivel atât de scăzut. Să vă fie rușine! Sportul este despre frăție, sportul are puterea de unire. Scuze Kiev, Scuze Ucraina”, scrie un cetățean turc.

„Fanii Fenerbahce, după golul echipei ucrainene Dinamo Kiev, a scandat numele lui Putin.Ca turc revoluționar, îmi este rușine de voi…”, a scris un alt cetățean.

Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, a eliminat-o pe Fenerbahce în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. În tur a fost 0-0, iar miercuri seară, în manșa decisivă de la Istanbul, tabela arăta 1-1 la finalul timpului regulamentar. Vicecampioana Ucrainei a mers mai departe datorită reușitei semnate de Oleksandr Karavaev în minutul 114, conform GSP.

Istanbul: Armenii au mers la urne. Primele alegeri după nouă ani

Alegerile au avut loc pe 16, 20 noiembrie și, de asemenea, în această duminică, 4 decembrie. Peste 3.600 de persoane au votat la alegerile pentru consiliile fundației lor pentru școli, spitale și biserici.

Turcia: Apel de urgențe pentru a închide o mină de aur din estul Turciei

Organizațiile profesionale din Turcia s-au opus împotriva raportului de evaluare a impactului asupra mediului pentru creșterea capacității în mina de aur din İliç.

Un polițist din cadrul Ambasadei Turciei la Atena a creat o rețea de supraveghere în Grecia

Un polițist turc, angajat în cadrul Ambasadei Turciei din Atena a înființat o rețea de supraveghere în Grecia. Scopul era de a...

Carol Roman, decanul de vârstă al presei, a murit la vârsta de 90 de ani, după 73 de ani de activitate în presă

Roman a primit premiul jurnalistului anului cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înființarea Asociației Jurnaliștilor Profesionisti (UZP), a publicat în revista Balcanii și Europa.

VIDEO: Istanbul. Un tramvai și un autobuz s-au ciocnit: 33 persoane rănite ușor și 4 persoane rănite grav

Accidentul a avut loc, luni, în jurul orei 09:15, în Alibeyköy. Conform informațiilor obținute, autobuzul IETT cu placa TP 7116, cu pasageri a trecut prin fața tramvaiului.

Fără scăpare! Grecia respinge victimele represiunii lui Erdogan. Turcia le arestează

Solicitanții de azil au fost reținuți imediat de soldații turci, care au arestat patru dintre ei pentru că au intrat într-o zonă militară interzisă și au eliberat în mod inexplicabil unul.

Imagini șocante! Bătaie în parlamentul din Turcia. Un deputat se află la terapie intensivă

În timpul discuțiilor pentru bugetele 2023 ale Parlamentului, a izbucnit o ceartă între deputatul Partidului IYI, Ümit Yılmaz și vicepreședintele Grupului Partidului Justiției și Dezvoltarii (AKP), Bülent Turan.

Cupa Mondială:Scandal în Turcia după ce numele faimosului fotbalist, Hakan Șukur a fost pronunțat în timpul unui meci 

Alper Bakırcıgil, în timp ce explica golul marcat în meciul Canada-Maroc transmis pe TRT, crainicul a amintind că cel mai devreme gol marcat în istoria Cupei Mondiale i-a aparținut lui Hakan Şükür.