luni, aprilie 15, 2024

Povestea tragică a unei familii! Doar un supraviețuitor dintr-o familie cu cvintupleți


O familie cu cvintupleți a murit tragic în urma cutremurelor din provincia Hatay. Doar un bebeluș a fost scos în viață de sub dărâmături, conform Bold Medya.

Trupurile neînsuflețite ale lui Hüseyin Huyluoğlu și a soției sale Merve, alături de fiica și 4 dintre cvintupleți au fost scoate de sub dărâmăturile blocului care a fost distrus după cele două cutremure.

„Ghidul nostru de la Mecca, Hüseyin Huyluoğlu a murit împreună cu familia sa în cutremurul de la Hatay. Doar fiul său Mohammed a supraviețuit.”, a anunțat agenția de turism la care lucra Huyluoğlu.

Se mutase de curând în Turcia

Hüseyin Huyluoğlu din Hatay, care a plecat în Arabia Saudită pentru a lucra în urmă cu 17 ani, ca ghid turistic, s-a căsătorit cu Merve Özer din Trabzon în 2013. 

În 2016, primul copil a venit pe lume. În 2020, Merve Özer a născut în martie 2020 cvintupleți: 3 băieți și 2 fete.

Familia Huyluoğlu, blocată în Arabia Saudită din cauza pandemiei, s-a întors înapoi în Turcia și s-au stabilit la Hatay.

„Calapodul fesului”, povestea de Bairam a lui Aziz Nesin, cunoscut ca și Caragiale al Turciei

De bairam, in fiecare casă se cumpara zaharicale. În anii aceia, în casa noastra nu prea erau zaharicale de bairam. Musafirii care veneau la noi aduceau o cutie cu dulciuri anume pentru bairam. Dar dulciurile aduse de musafiri nu era pentru noi, le țineam ca să avem cu ce trata musafirii ce vor sosi mai târziu..

Festivalul Lalelelor în Istanbul. Iată unde poți să găsești grădinile cu lalele!

Mugurii de lalele, care sunt produși în principal pentru această ocazie în orașul Konya, înfloresc în aprilie și poate ține până în mai, în funcție de vreme. 

Muzeele din Turcia: 4 milioane de vizitatori în primele 3 luni a anului 2024. Care au fost cele mai vizitate muzee

Potrivit unui anunț recent făcut de Ministrul Culturii și Turismului, Mehmet Nuri Ersoy, în special, Muzeul Mevlana din orașul central Konya a atras peste 383.000 de vizitatori, urmat de situl arheologic Hierapolis, din provincia vestică Denizli, cu 259.000 de vizitatori. 

Vacanța de Ramadan de 9 zile. Turcii iau în asalt insulele grecești

Vacanța de Ramadan de 9 zile. Turcii iau în asalt insulele grecești

Din Dubai până în Chile, serialele turcești cuceresc lumea. Cum sunt produse faimoasele seriale

În cartierului Tophane, din Istanbul, pescărușii sunt împrăștiați de o dronă care filmează un polițist care arestează tânără. Filmarea este numit „Dengeler”, unul dintre cele aproximativ 60 filmate anual în Turcia, care au făcut ca Istanbulul și alte orașe turcești să fie cunoscute telespectatorilor din aproape 170 de țări din întreaga lume.