marți, septembrie 6, 2022

Povestea cutremurătoare a unui polițist, victimă a puciul eșuat, care s-a sinucis


Viața polițistului turc, Mehmet Ali Gündoğan, a luat o întorsătură tragică, de la puciul eșuat din 15 iulie, fiind una dintre zecile de mii de victime ale guvernului turc. 

Ofițerul de poliție, Mehmet Ali Gündoğan, a fost expulzat printr-un decret, pe motiv că fiica lui studia la o școală afiliată cu Mișcarea Gulen. O altă lovitură pentru Gündoğan a fost că numele lui a fost trecut pe lista de 6 persoane dată de cel mai apropiat coleg de muncă.

După ce a fost expluzat și a rămas fără serviciu, acesta a fost stigmatizat de societate, iar prietenii și familia nu a mai vrut să se asocieze cu acesta în niciun fel.

Divorțat și alungat din casa părintească

Crizele nervoase ale fostului polițiști a declanșat conflictul familial. După ce l-a părăsit soția, acesta s-a mutat în casa părintească, alături de fratele său mai mare.

Revenit în orașul natal, Mehmet Ali Gündoğan și-a căutat pentru o vreme un loc de muncă în centrul orașului Çorum, din nordul Turciei.

Toți, cu excepția mamei și a surorii sale mai mari, s-au îndepărtat de Mehmet Ali Gündoğan, cel mai mic dintre cei 5 frați ai familiei. Mama lui i-a dat bani de buzunar din pensie. Sora lui mai mare, care este văduvă, a avut grijă de Gündoğan, însă fratele său mai mare a pus presiunii pe Gündoğan că să-și găsească un loc de muncă.

Casa unde fostul ofițer a fost nevoit să se mute, după ce a fost alungat din casa părintească.

Mehmet Ali Gündoğan a suferit o altă lovitură când a fost alungat din casa mamei sale, după ce fratele cel mare a spus că fiul său cel mare se va căsătorii și se va muta în acea casă.

Gündoğan s-a stabilit la etajul inferior al unei clădiri, alături de un alt bărbat, care stătea singur la etajul superior.

În cele 5 luni petrecute în această casă neglijată, criza trăită de polițistul Gundogan s-a adâncit. A încetat să mai folosească telefonul și curentul, pentru a face ecomie.

Și-a vizitat toți cunoscuții, înainte de a se sinucide

Mehmet Ali Gündoğan, în vârstă de 47 de ani, a fost în vizită și a discutat cu cunoscuții săi în săptămâna înainte de a se sinucide. Pe 1 septembrie, bărbatul s-a spânzurat de un copac din grădină.

Nu a avut liniște nici după moarte

Trupul neînsuflețit al lui Gündoğan a rămas atârnat de un copac ore în șir după ce corpul a fost găsit de niște muncitori.

Cadavrul lui Mehmet Ali Gündogan a fost trimis la Ankara pentru autopsie, deoarece nu exista un medic autorizat în centrul Çorum și provinciile învecinate.

1125 de persoane, care au fost concediate cu decretele  emise după 15 iulie, și-au pierdut viața. Cel puțin 100 de oameni și-au luat viața din cauza încălcării drepturilor la care au fost supuși.

BOLD MEDYA

Turcia crește de cinci ori mai mult taxele de tranzit pentru strâmtorile Bosfor și Dardanele

Potrivit rapoartelor presei turce, taxa a fost stabilită la 4,08 de dolari pentru fiecare tonă de tonaj net înregistrat, de cinci ori taxa inițială de 0,83 dolari și o creștere a veniturilor anuale curente de la 40 milioane dolari la 200 milioane de dolari, noul regulament fiind așteptat să intre în vigoare pe 7 octombrie.

Povestea cutremurătoare a unui polițist, victimă a puciul eșuat, care s-a sinucis

Viața polițistului turc, Mehmet Ali Gündoğan, a luat o întorsătură tragică, de la puciul eșuat din 15 iulie, fiind una dintre zecile de mii de victime ale guvernului turc. 

Turcii furioși! Ce s-a întâmplat cu Turnul Fecioarei din Istanbul?

Sâmbătă, pe rețelele de socializare a circulat un videoclip, de pe un feribot care trece prin spatele cortinei de schele, unde vârful clădirii nu se vedea, turcii crezând că a fost o încercare greșită de a restaura clădirea a distrus reperul istoric.

Începe școala! Prețurile la rechizite s-au dublat. 1000 de lire pentru a pregătii ghiozdanul unui elev

Părinții din Turcia, care încep să-și pregătesc copii pentru noul an școalar, se confruntă cu măriri cu până la sută la sută...

Vești proaste pentru turci!Prețurile la energie electrică și gaze cresc cu până la 50 la sută

Autoritatea de reglementare a energiei EMRA din Turcia a declarat că a crescut cu 20% prețurile la energie electrică casnică, cu 30% pe cele utilizate de sectoarele publice și de servicii și cu 50% pe cele utilizate în industrie, de pe 1 septembrie.

Turcia a introdus pașaportul biometric: „În paginile din mijloc există o fotografie cu Hagia Sofia”

Süleyman Soylu, în timpul unei conferințe în locul unde a fost tipărit primul pașaport, a prezentat un prototip al noului pașaport turcesc.

Vești bune! Turcia a introdus un nou card special pentru turiștii în Istanbul 

Istanbul, care face parte din top 10 cele mai vizitate orașe din lume, introduce un nou card de călătorie care va face...

Turcia: Orașul favorit al arabilor. „Peste 30 de avioane sosesc zilnic din țările din Golf”

Aeroportul din Trabzon a atins un nivel record în vara aceasta, ajungând să găzduiască peste 30 de zboruri zilnice din țările din Golf,