luni, decembrie 5, 2022

Poveste incredibilă!A înmormântat omul greșit lângă mama. Fiul a leșinat când l-a văzut pe tatăl său mergând

Un scenariu ca de film a avut loc în provincia Canakkale din Turcia după ce spitalul a sunat familia în mod eronat, atunci  când un bărbat internat la ATI a decedat, conform presei turce.

Recep Yilmaz, în vârstă de 69 de ani a murit după o operație pe creier, însă spitalul a sunat familia lui Recep Celik, în vârstă de 92 de ani, care se afla, de asemenea, în terapie intensivă după o operație pentru o tumoare la cap.

Din cauza măsurilor COVID-19, nu s-a putut  verifica corpul neînsuflețit. Astfel Recep Yilmaz a fost înmormântat de către familia lui Recep Celik, care s-a ocupat de îndeplinirea  tuturor rânduielilor cerute de o înmormântare.

După ce spitalul a sesizat greșeala, a sunat familia respectivă  pentru a explica situația.  Când fiul Hilmi Çelik a mers la spital și și-a văzut tatăl mergând,  a leșinat.

“ Am fost șocat când l-am văzut pe tatăl meu. Nu mi-a venit să cred. Medicul șef a spus că numărul său de identitate era confuz și și-a cerut scuze pentru acest lucru. Am spus: pe cine am îngropat lângă mama mea? El a spus „Un alt pacient cu același nume”. Trăiesc împreună, bucuria și tristețea  ”, a spus Hilmi Çelik

De asemenea, familia decedatului a fost anunțată, urmând ca aceștia să-l înmormânteze din nou.

„Au sunat de la spital. Sunt în carantină acasă din cauza COVID-19. Au spus că tatăl meu a murit, dar a fost o greșeală, numele au fost confundate  și corpul a fost înmormântat. A trebuit să ne adresăm la parchet din cauza procedurii. Vom scoate corpul tatălui meu, şi  îl vom înmormânta  din nou la locul corect.”, a declarat Servet Yılmaz.

Turcia: Apel de urgențe pentru a închide o mină de aur din estul Turciei

Organizațiile profesionale din Turcia s-au opus împotriva raportului de evaluare a impactului asupra mediului pentru creșterea capacității în mina de aur din İliç.

Erdogan semnalează un posibil război în Siria. Moscova:„ Facem apel la toate părțile să se abțină.”

Pe fondul crizei economice și a alegerilor care urmează în vara anul 2023, Erdogan se concertează pe un posibil război în Siria.

VIDEO. Un microbuz s-a răsturnat în Istanbul: 9 români au fost răniți

Un microbuz s-a răstunat în Istanbul, după ce șoferul a pierdut controlul din cauza vremii ploioase, confom presei turcești.

O turcoaică, primul academician, care predă istoria Imperiul Otoman la Vatican

Aksoy, care a lucrat mult timp în arhivele Vaticanului, a fost ales să predea un curs despre relațiile dintre papalitate și Imperiul Otoman în istoria Orientului apropiat la Institutul Pontifical Oriental.

Una dintre cele mai bune călătorii din lume pentru 2023: Istanbul-Sofia Express

Trenul de noapte din Turcia către Bulgaria a început să funcționeze din nou în acest an și a fost votat de Lonely...

Un polițist din cadrul Ambasadei Turciei la Atena a creat o rețea de supraveghere în Grecia

Un polițist turc, angajat în cadrul Ambasadei Turciei din Atena a înființat o rețea de supraveghere în Grecia. Scopul era de a...

Cupa Mondială:Scandal în Turcia după ce numele faimosului fotbalist, Hakan Șukur a fost pronunțat în timpul unui meci 

Alper Bakırcıgil, în timp ce explica golul marcat în meciul Canada-Maroc transmis pe TRT, crainicul a amintind că cel mai devreme gol marcat în istoria Cupei Mondiale i-a aparținut lui Hakan Şükür.