sâmbătă, mai 15, 2021

Poveste incredibilă!A înmormântat omul greșit lângă mama. Fiul a leșinat când l-a văzut pe tatăl său mergând

Un scenariu ca de film a avut loc în provincia Canakkale din Turcia după ce spitalul a sunat familia în mod eronat, atunci  când un bărbat internat la ATI a decedat, conform presei turce.

Recep Yilmaz, în vârstă de 69 de ani a murit după o operație pe creier, însă spitalul a sunat familia lui Recep Celik, în vârstă de 92 de ani, care se afla, de asemenea, în terapie intensivă după o operație pentru o tumoare la cap.

Din cauza măsurilor COVID-19, nu s-a putut  verifica corpul neînsuflețit. Astfel Recep Yilmaz a fost înmormântat de către familia lui Recep Celik, care s-a ocupat de îndeplinirea  tuturor rânduielilor cerute de o înmormântare.

După ce spitalul a sesizat greșeala, a sunat familia respectivă  pentru a explica situația.  Când fiul Hilmi Çelik a mers la spital și și-a văzut tatăl mergând,  a leșinat.

“ Am fost șocat când l-am văzut pe tatăl meu. Nu mi-a venit să cred. Medicul șef a spus că numărul său de identitate era confuz și și-a cerut scuze pentru acest lucru. Am spus: pe cine am îngropat lângă mama mea? El a spus „Un alt pacient cu același nume”. Trăiesc împreună, bucuria și tristețea  ”, a spus Hilmi Çelik

De asemenea, familia decedatului a fost anunțată, urmând ca aceștia să-l înmormânteze din nou.

„Au sunat de la spital. Sunt în carantină acasă din cauza COVID-19. Au spus că tatăl meu a murit, dar a fost o greșeală, numele au fost confundate  și corpul a fost înmormântat. A trebuit să ne adresăm la parchet din cauza procedurii. Vom scoate corpul tatălui meu, şi  îl vom înmormânta  din nou la locul corect.”, a declarat Servet Yılmaz.

Fostul ofițer de poliție, victimă a epurării practicate de guvernul turc, a murit la scurt timp după eliberare

Fostul ofițer de poliție, victimă a epurării practicate de guvernul turc, a murit la scurt timp după eliberare

Hagia Sofia: Bannerul „Nu există alt Dumnezeu decât Allah” a stârnit controverse

Hagia Sophia a fost împodobită, vineri, cu un semn tradițional iluminat, cunoscut sub numele de mahya, pentru prima dată în 87 de ani, stârnind controverse, conform Ahval News.

Enes Kanter a dat foc la înștiințarea de arestarea la cererea lui Erdogan

Faimosul baschetbalist, Enes Kanter a dat foc la înștiințarea de arestare trimisă la cererea președintelui Turciei, Recep Erdogan.

Moartea suspectă a jurnalistei de origine kazahă, rămâne fără răspuns după 3 ani

Un parlamentar din partidul de la conducere a făcut declarații despre moartea controversată a unei tinere jurnaliste de origine kurdă, conform Turkish Minutes.

Povestea nesfârșită a Turciei cu Uniunea Europeană

Republica Turcia este un stat de aproximativ 100 de ani. A fost fondată în condiții dificile, a suferit de foamete în primii 30 de ani, a fost afectată de cel de-al doilea război mondial. A trecut la sistemul multipartid în 1950, dar experiența democrației a fost întreruptă în medie la fiecare zece ani.