miercuri, februarie 21, 2024

O tânără englezoaică a murit după o operație estetică în Turcia


O tânără de 20 de ani din Marea Britanie a murit după ce a suferit o intervenție chirurgicală în Turcia, conform presei britanice.

Morgan Maria Ribeiro, din sudul Londrei, a fost a doua englezoaică, care a murit în urma unei intervenții chirurgicale în Turcia, în ianuarie.

Ultimul Tik-Tok postat de Morgan Maria Ribeiro înainte de operația din Turcia.

Ribeiro a călătorit în Turcia la începutul acestei luni împreună cu partenerul ei, Jamie Brewster, pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului.

Brewster a declarat presei britanice că Ribeiro a efectuat cercetări ample înainte de a rezerva operația, despre care a spus că a costat-o ​​2.500 de lire sterline (3.173 de dolari).

Aceasta a fost operată pe 5 ianuarie și a primit permisiunea de a părăsi clinica și de a zbura acasă trei zile mai târziu.

„Ultimul meu post înainte de WLS – ne vedem pe cealaltă parte”, a spus Ribeiro în ultima sa postare pe TikTok cu câteva zile înainte de operație.

Tânăra s-a îmbolnăvit și a intrat în șoc septic pe drumul de întoarcere în Marea Britanie, ceea ce a determinat o aterizare de urgență în Serbia. S-a constatat că intestinul subțire al lui Ribeiro a fost tăiat în timpul procedurii de mânecă gastrică, ceea ce a dus la o infecție.

În timpul operației, chirurgii i-au îndepărtat peste 10 cm din intestinul subțire, dar Ribeiro a suferit un atac de cord pe 9 ianuarie și a murit patru zile mai târziu într-un spital din Belgrad.

Mama ei, Erin Gibson, strânge acum 10.000 de lire sterline pentru a repatria corpul și a vorbit public despre durerea ei.

„S-a luptat întotdeauna cu greutatea ei. I-am spus că este frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară, într-adevăr era o fată frumoasă. Când am aflat că vrea să se opereze, era prea târziu, ea era deja în avion. Am avut un presentiment pentru că auzisem povești de groază despre Turcia”.

Demi Agoglia, în vârstă de 26 de ani, a murit în urma unei operații estetice în ianuarie 2024.

Mama a 3 copii a murit după o operație

Moartea tragică a lui Ribeiro vine la câteva zile după ce o altă femeie britanică, în vârstă de 26 de ani, mamă a trei copii, Demi Agoglia, a murit la începutul acestei luni, la câteva zile după o operație de ridicare a fundului în Turcia.

Se crede că Agoglia a suferit un stop cardiac după ce s-a întors la clinica din Istanbul pentru un control în urma operației.

În 2019, o altă femeie britanică, Melissa Kerr, în vârstă de 31 de ani, a murit într-un spital privat din Istanbul, unde a suferit și o intervenție chirurgicală de mărire a feselor.

Avertisment emis pentru britanici

Biroul de Externe din Anglia a emis un avertisment britanicilor care călătoresc în Turcia pentru tratament medical în iulie, după ce a aflat că 25 de persoane au murit din ianuarie 2019, în urma tratamentelor.

Turcia: Un jurnalist riscă 5 ani de închisoare după ce a scris despre corupția din justiție

Tolga Şardan este acuzat de „diseminarea publică a informaţiilor înşelătoare” şi „insultarea organelor judiciare ale statului” în temeiul Codului penal turc (TCK) în rechizitoriul de şase pagini.

Ahmet Altan și alți faimoși jurnaliști condamnaţi la închisoare pentru terorism, după rejudecare

Aceștia au fost condamnați sub acuzații de terorism pentru că au lucrat anterior la instituții de presă considerate apropiate mișcării Gülen.

Un nou capitol între Turcia și Egipt. Erdogan primit cu fanfară de către Sisi

Sisi l-a întâmpinat personal pe Erdoğan cu fanfară pe aeroportul din Cairo, înainte ca cei doi să semneze mai multe acorduri.

Operațiunea de căutare de la controversată mina de aur a fost oprită

Ministerul Mediului, Urbanizării și Schimbărilor Climatice, pe 17 februarie, a anunțat că licența minei a fost anulată.

Turcia: Cel puțin 9 persoane prinse într-o alunecare de teren de la controversata mină de aur

Alunecarea de teren a avut loc, marți, în jurul orei 14.00. ora locală (1100 GMT) lângă districtul İliç, din provincia Erzincan.Imaginile de la fața locului au arătat alunecarea de teren care a măturat o vale unde se credea că muncitorii se aflau în acel moment