duminică, iulie 25, 2021

Nouă delicatesă din Turcia: “Toți care gustă, mai vor o porție”

Un restaurant din provincia Tokat, de la malul Mării Negre, servește un tip neobișnuit și nou de döner kebab, făcut cu somon, relatează Hurriyet Daily News.

Kebaburile sunt de obicei făcute din carne sau pui și gătite pe un rotisor vertical, dar proprietarul unui restaurant a introdus doner din somon.

„Am vrut să încercăm ceva diferit. Deci, am făcut doner cu somon. Toți care îl gustă, mai vor o porție. Avem somon, așa că le-am spus oamenilor noștri. De ce să nu gustăm asta? Și am decis să facem döner kebab din el.”, a declarat proprietarul restaurantului, Ahmet Turgut.

Tuğrul, care conduce restaurantul de 15 ani, este încrezător în nouă rețetă. Districtul Almus, unul dintre cei mai mari exportatori de pește și somon de pe glob. Districtul exportă anual aproximativ 700 de tone de pește de somon în Germania, Olanda, China și Japonia

Turcia: Mama unui copil cu nevoi speciale a fost reținută

Turcia: Mama unui copil cu nevoi speciale a fost reținută

Situație gravă în Turcia: 1.555 de oameni și-au pierdut viața în accidente de muncă în 2021

Situație gravă în Turcia: 1.555 de oameni și-au pierdut viața în accidente de muncă în 2021

Ghid complet pentru turiștii care călătoresc în Istanbul de Bayram

Ghid complet pentru turiștii care călătoresc în Istanbul de Bayram

În Kârgâzstan, profesorul profesor de top. În Turcia, terorist

În Kârgâzstan, profesorul profesor de top. În Turcia, terorist

NewYork: Moscheea finanțată de guvernul refuză servicii funerale susținătorilor Mișcării Gülen

Moscheea Brooklyn Eyup Sultan, care este finanțată și operată de Direcția pentru Afaceri Religioase din Turcia (Diyanet) refuză serviciile religioase a cetățenilor...