miercuri, octombrie 21, 2020

Noi reuşite pentru Liceul Internațional București (ISB). El intră în prestigioasa familie ,,International Baccalaureate School”

În 21 de ani de activitate fructuoasă în învățământ ISB şi-a câștigat dreptul de a primi statutul de IB ,,International Baccalaureate School” Examenul de bacalaureat recunoscut internațional).

bakolarya

Din punctul de vedere al calității învățământului și al posibilităților oferite elevilor, pe plan mondial se regăsesc doar 4.500 de școli cu statut ,,International Baccalaureate School”. ISB a câștigat dreptul de a fi inclus în această familie de școli care sunt prezentate ca școli de reală calitate pe plan internațional.

Cu programele oferite de către IB, elvii și profesorii care au acest program al Centrului Internațional al Bacalaureatului, pot accesa cu mare ușurință programe educaționale locale și internaționale.

În același timp elevii pot colabora și studia cu profesori și școli de înaltă calitate. Primii elevi vor avea în luna septembrie diplomele de Bacalaureat IB care sunt recunoscute pe plan internațional.

Fondată în 1968, IB este o Fundație (organizație) non-profit cu caracter educațional care oferă patru programe educționale de înaltă calitate și grad de dificultate crescut pe plan mondial. IB are 4500 de școli în 147 de țări și 1.300 milioane de elevi. În România sunt cinci școli înregistrate cu acest statut educațional IB.

Istanbul: Grădina verticală care costă 1200.000 de lire anual a fost demontată

Primarul Istanbulului a decis să renunțe la grădinile verticale pe motiv că  prezenta „beneficii ecologice limitate, dar costuri financiare mari”, relatează Duvar...

Copiii refugiați sunt izolați pentru că părinții altor elevi cred că au „influență proastă”

Copiii refugiaților sirieni, irakieni și afgani au fost grupați într-o singură școală după ce părinții turci au refuzat să-și trimită copiii la școală pentru că aceștia ar exercita o „influență proastă”,

Un jurnalist turc renumit a murit

Ziaristul notoriu Bekir Coşkun a murit, ieri, unde se trata într-un spital din Ankara pentru cancer la plămâni, relatează presa turcească.

Erdogan declară că este mai mult gaz în Marea Neagră decât se credea

Recep Tayyip Erdogan a declarat, sâmbătă, că un vast câmp de gaze naturale descoperit în Marea Neagră este chiar mai mare decât s-a estimat, relatează Business Times.

COVID-19: Peste 40.000 de lucrători în domeniul sănătății din Turcia testați pozitiv

Mai mult de 40.000 de lucrători în domeniul sănătății au fost infectați cu coronavirus în Turcia de la izbucnirea pandemiei, relatează people.cn

Fotografiile cu deținuți morți surprind condițiile din închisorile turcești în timpul pandemiei

Imaginile realizate după moartea unui deținut politic au dezvăluit lipsa de igienă din închisorile turcești în timpul pandemiei.

Fiul unui miner decedat cere despăgubiri restante de 18 ani” Voi continua să lupt pentru familia mea”

Fiul unui miner care a murit în urma unui accident de muncă în urmă cu 18 ani, cere la Ankara daune pentru moartea tatălui său, relatează Duvar English.

Afacerist turc care a donat pentru luptat împotriva COVID-19 a murit infectat

Un afacerist turc care a donat bani pentru lupta împotriva coronavirus din România a murit infectat cu COVID-19.