marți, ianuarie 31, 2023

Meci caritabil pentru sprijinirea refugiaților ucraineni. Tricourile jucătorilor scoate la licitație

Un meci caritabil a avut loc, în București, în vederea strângerii de donații în cadrul campaniei ,,Împreună pentru Ucraina”, în urma căruia s-au scos tricourile jucătorilor la licitați.

Echipa Naționalei Artiștilor din România a jucat marți, 15 martie 2022, un meci caritabil cu echipa formată din Prietenii Școlii de Fotbal Lucian Sănmărtean , în vederea strângerii de donații, organizată de Fundația Tuna, în parteneriat cu Fundația Lumina și Crucea Roșie. 

La finalul partidei de fotbal, au fost scoase la licitație tricouri inscripționate cu însemnele campaniei ,,Împreună pentru Ucraina,, banii strânși urmând să ajungă sub formă de produse și medicamente în Ucraina.

În cadrul licitației organizate după meci, cea mai mare sumă pentru un tricou licitat a fost de 5000 de lei.

,, Mă bucur că am putut să mă alătur unei cauze nobile și să organizăm un meci caritabil pentru ucraineni. E dureros să vezi cum mame, copii și oameni bătrâni își părăsesc casele, își părăsesc țara, căutând un acoperiș sigur deasupra capului. E un moment în care trebuie să dăm dovadă de solidaritate, de umanitate și să îi ajutăm pe ucrainieni să depășească mai ușor tragedia războiului.,, a declarat la finalul partidei Lucian Sănmărtean.

În Naționala Artiștilor, condusă de căpitanul Kamara, au mai evoluat, printre alții, Cătălin de la Haiducii, omul de televiziune Dan Cruceru și Rareș, partenerul lui Kamara din trupa Alb și Negru.

În echipa Prietenii Școlii de fotbal Lucian Sănmărtean au jucat, alături de ,,Magician,, , antrenorii de la Școala de fotbal Lucian Sănmărtean, profesori din Școlile Lumina și de la Școala internațională Meridian din Kiev, care sunt refugiați în această perioadă în România. 

 

Turcia: Poliția a spart ușa femeii care a dormit 3 zile și 3 nopți

Polițiștii a spart ușa apartamentul unei femei care a dormit 3 zile și 3 nopți, în provincia nordică Erzurum, conform DHA.

Grecia va extinde cu 35 de kilometri gardul la granița cu Turcia

Guvernul grec intenționează să continue cu extinderea unui gard cu 35 de kilometri de-a lungul graniței de nord cu Turcia pentru a...

Istanbul: Apel către locuitori pentru a opri risipa de apă: „ Să evităm consumul inconștient de apă și să ne concentrăm pe economisire”

Administrația de apă și canalizare din Istanbul (ISKI) a explicat că amenințările de secetă au făcut necesară schimbarea obiceiurilor de utilizare a apei în Turcia, precum și în întreaga lume.

Reporter concediat după ce o știre despre sărăcia din Turcia a ajuns virală

În știrea de săptămâna trecută, al cărui videoclip a fost difuzat pe scară largă pe rețelele de socializare, băiatul îi spune lui Fatmanur Boylu, reporter la Habertürk TV, că mama lui i-a cumpărat „carne” pentru a sărbători notele mari pe care le-a obținut semestrul acesta.

Turcia: Încercarea de asasinarea a jurnaliștilor exilați în Germania și Suedia

Potrivit sursei anonime a lui Aytav, femeia, care are legături cu Grey Wolves, un grup de tineret ultranaționalist afiliat unui partid politic turc de extremă dreapta, a fost arestată în emiratul Dubai din Emiratele Arabe Unite înainte de a putea îndeplini o altă presupusă misiune, aceea de a asasina pe Sedat Peker, un șef al mafiei turce.

Turcia: Creștere record la benzină

O creștere record este așteaptă la benzină, în această seară, în Turcia

Turcia: Femeie, închisă cu fiica de 3 luni, a fost eliberată

O femeie, care era în închisoare însoţită de fiica ei de 3 luni în închisoare, a fost eliberată condiţionat din cauza stării de sănătate a fiicei sale,

Erdogan catalogat ca „Piroman” de presa din Germania

Revista săptămânală germană Stern s-a referit la președintele turc Recep Tayyip Erdoğan drept un „incendiat” pe coperta ultimului său număr, spunând că președintele alimentează conflicte periculoase, inclusiv în Germania, pentru a-și asigura puterea în timp ce se pregătește pentru alegerile din mai.