duminică, aprilie 10, 2022

„LEGĂTURA SECRETĂ DINTRE OSMANEN GERMANIA ȘI ERDOGAN”

Revista germană „Der Spiegel” a publicat un articol care sugerează existența unei legături între grupul „Osmanen Germania”(Otomanii din Germania) și guvernul turc. Se remarcă începutul procesului de desfășurare a activităților criminale și a activităților banditeşti.

Mehmet Bağcı, liderul „Osmanen Germania” și asistentul său, Selçuk Șahin, au fost arestați în cadrul unei anchete deschise pe numele a 8 persoane.

Cele opt persoane vor compărea lunea viitoare  pentru prima dată în fața judecătorului,  unde vor răspunde acuzațiilor.

Revista Der Spiegel se referă la  procesul de punere sub acuzare şi la dosarul instrumentat şi încearcă să pună în lumină presupusele legături dintre acest grup și Ankara.

Precizările din articolul intitulat,, „Legătura secretă dintre Osmanen Germania și Erdogan”, se bazează pe dosarul de investigație și acuzație: „Acești membrii ai grupării se adună într-un club rock germano-turc, unde se întâlnesc negustori de femei. Cu toate acestea, există o relație strânsă în mod surprinzător cu persoane de la vârful statului turc.”

kulunk
Metin Külünk

Dacă derulăm filmul înapoi, vedem cum s-a dezvăluit această legătură.

În data de 1 Iunie 2016, miercuri, orele 22.30. Șeful poliției din provincia Hessen, a auzit un apel venit din partea președintelui turc.

În timp ce Ministrul de Externe întindea receptorul, de celaltă parte președintele turc spune ,,Merhaba”. La capătul firului răspundea un deputat turc din partea partidului AKP, căruia i se asculta telefonul și care se afla în Berlin. Depuatatul, către președintele turc: ,,Iubitul nostru președinte, cu respect, ce mai faceți? î”

Erdogan ascultă raportul dat de confidentul său, Metin Külünk. Subiectul este un protest împotriva” designului armean” acceptat în Bundestag-ul Parlamentului German. Spectacolul a fost organizat de Külünk.  La telefon, Külünk spune următoarle:”Vreau să vă dau asta”. Și adaugă: „Aștept cu nerăbdare ordinele voastre”. Erdogan spune că va transmite în viitor ordinele următoare și îi dorește „noapte bună”.

mit

ECHIPA DE POLIȚIE NUMITĂ ,,UMBRĂ”, A ÎNREGISTRAT PAS CU PAS.

Cercetătorıı din echipa de Poliție ,,Umbră”, rămân impresionați de cele vorbite. Un oficial de securitate de rang înalt spune că este surprins de faptul că Ankara este atât de implicată în acest caz și că Erdogan  informeză direct cu gura lui.În clubul Osmanen Germania, se adună maeștri de lupte, bodiguarzi și proxeneți. În capul acestei bande se află Mehmet Bağcı, care acum este condamnat. Acești tipi care sunt turci sau născuți în Turcia, sunt foarte familiarizați cu armele, drogurile și violențele. Polițiștii care investighează acest caz sunt cei mai bine informați despre acești indivizi. După interceptările făcute,  polițiștii înțeleg faptul că această bandă are legături strânse cu Ankara. Conform unui oficial: ,, Cei din această bandă infracțională, erau interlopii statului turc, din Germania.”

PRIMA INSTANȚĂ VA FI LUNI

Pentru finalizarea acestui caz referitor la activitatea unui  grup infracțional, polițiștii și procurorii au avut nevoie de doi ani. Luni, la Stuttgart, va avea loc confruntarea în prima instanță generală. Liderii grupului Osmanen Germania vor  răspunde acuzațiilor deschise pe numele lor. Forțele de ordine precizează că la un moment dat, în toată Germania, acest grup cuprindea  un număr de 2000 de membri. Dar acum ar fi rămas doar câteva sute de persoane. Procurorii instanței, acuza cele  opt persone de  infracțiuni precum: crimă, restricționarea libertății, amenințări,vânzări de droguri.

Mehmet Bagci este cunoscut ca „lider mondial” al grupului său, specializat în extorcare și furt iar  asistentul său, Selçuk Șahin, este judecat pentru o crimă.

german

UETD, ORGANIZA LEGĂTURA DINTRE KÜLÜNK ȘI OSMANEN GERMANIA

Potrivit poliției, Osmanen Germania a fost în legătură strânsă cu organizatorul de lobby al AKP-ului și fost membru al Uniunii Europene a Democraților Turci (UETD). Fostul angajat al UETD respinge acuzațiile de mediere între Külünk și grup.

Dar potrivit înregistrărilor poliției, când urma să aibă loc o demonstrație împotriva priectului de lege armean, o echipă din UETD a ordonat lui Bağcı să participe cu membrii grupului îmbrăcați civil. Bağcı a promis că o să participe cu 500 de oameni, dar nu au participat decât 50 de membri.

Conform regulamentelor clubului, membrii grupului de rock care își urmează conducătorii,  primeau comisioane pentru fiecare participant. Conform înregistrărilor telefonice, fiecare participant care participa la evenimente stradale sau altele, primea 100 de euro. Reprezentantul UETD a spus că acești bani vin din Turcia. Dar acest reprezentant susținea că nu i-a dat nici-odată nici o poruncă lui Bağcı. Metin Külünk, neagă toate aceste acuzații, spunând că acestea sunt niște manipulări instrumentate împotriva  Turciei și a lui Erdogan.

kulunk2

BAĞCI, SUPINE CĂ SUNT ÎN LEGĂTURI STRÂNSE CU MIT (SERVICIUL DE INFORMAȚII AL STATUUI TURC).

Conform înregistrărilor telefonice, un ziarist turc îl întreabă pe Bağcı dacă este susținut sau nu de către MIT. Bağcı, râzând îi răspunde zicându-i ,,Aceste lucruri nu trebuie să le vorbim la telefon.  Dar ziaristul mai presează puțin și îi spune ,,Să zicem că acesta este subiectul nostru”. De această dată Bağcı îi răspunde,recunoscând :  ,,DA” ,,Adică avem relații strânse”. 

 

 

 

 

 

 

 

Istanbul: Faimosul iftar din Piața Sultanahmet interzis

Pe 23 martie, secretarul general al İBB, Can Akın Çağlar, a trimis o scrisoare de notificare biroului guvernatorului despre activitățile pe care municipalitatea plănuia să le desfășoare în timpul lunii Ramadan în tot orașul.

Asociație americană: Avocații turci sunt puși după gratii pentru că-și fac munca

Turcia: Avocații puși după gratii pentru că-și facă munca

Un nou sondaj arată că 60% din turci nu au bani destui pentru strictul necesar

Potrivit rezultatelor sondajului distribuit de directorul general, Can Selçuki, pe Twitter, doar  27% dintre cei chestionați au spus că veniturile lor au fost „doar suficiente” pentru a-și acoperi cheltuielile.

Care este cea mai problemă din Turcia? Iată ce cred turcii

31,4% dintre persoane au spus că este violență domestică, 29,5% au spus că sunt toate problemele menționate în sondaj, inclusiv șomajul, presiunea familială sau socială și hărțuirea sexuală, 12 la sută au spus lipsa de educație, iar 6,2% au spus inegalitatea de gen.

Miliarde de dolari pierduți: Invazia din Ucraina afectează domeniu vital din Turcia

Potrivit președintelui Federației pentru Afaceri Turistice și Cazare din Marea Egee, Mehmet İşler, cele trei milioane de ucraineni așteptați nu vor veni în Turcia în acest an, în timp ce sosirea celor șapte milioane de turiști ruși așteptați rămâne fără răspuns, în funcție de traiectoria războiului.

Cine este de vină pentru pentru invazia din Ucraina? Iată ce cred turcii

Cine este de vină pentru pentru invazia din Ucraina? Iată ce cred turcii

Cum afectează inflația Turcia: Legume la bucată, unele și extra-mature. „Care să aleg ardei sau carne?

Însă, inflația din Turcia care a atins un nivel record în ultimi 20 de ani, i-a forțat pe cetățenii turci să treacă prin situații dificile și mai nemaiîntâlnite până acum.

Istanbul: Prețul la  transportul public crește pentru a doua oară anul acesta. Cât costă un bilet?

condus de principalul partid de opoziție, Partidul Popular Republican (CHP), a majorat pe 6 aprilie prețurile transportului public cu 40% din cauza inflației,