miercuri, iulie 24, 2024

Istanbul: Hoții au furat pisica și mai multe bunuri dintr-un apartament


Hoții au furat o pisică persană împreună cu telefoane mobile, laptopuri și bani dintr-un apartament din cartierul Șișli, din Istanbul, în timp ce proprietarii dormeau, conform Duvar English.

Trei hoții care și-au acoperit fețele cu măști chirurgicale au pătruns într-un apartament în cartierul Șișli, din Istanbul, în timp ce proprietara casei, Merve Zeyni, și prietena ei dormeau.

Hoții au furat și pisica persană în vârstă de 3 ani, pe nume „Mar”, în timp ce părăseau apartamentul. De asemenea, au luat două laptopuri, două telefoane mobile, bijuterii și un total de 12.000 de lire.

„Din moment, ce are trei ani, s-ar putea să le fie puțin greu pentru hoți să-l vândă. Există posibilitatea ca ei să-l lase pe stradă. Când intru în casa mea, simt lipsa pisicii mele în fiecare secundă. Mi-au furat copilul din casa mea.”, declarată femeia.

Incendiu de vegetație în Turcia. Zborurile din aeroportul din Izmir au fost oprite

Autoritățile turce au trimis 7 avioane și 16 elicoptere pentru a stinge incendiul, împreună cu 35 de autospeciale de pompieri.

Caz șocant în Turcia! Două persoane au murit electrocutate pe stradă din cauza ploii torențiale

Moartea a două persoane din cauza șocului electric după ce au călcat într-o băltoacă în timpul unei ploi torențiale în provincia İzmir, din vestul Turciei, săptămâna trecută, a provocat furie pe scară largă în Turcia, conform presei turcești.

Stockholm: Raport care detaliază modul în care Erdoğan folosește practica nazistă „Sippenhaft”

În raportul „Pedepsele familiale în Turcia: Cum Erdoğan folosește practica nazistă a Sippenhaft”, SCF examinează conceptul de pedeapsă în familie prin explorarea dimensiunilor sale legale și practice, a evoluțiilor politice din Turcia care au precipitat punerea sa în aplicare și a utilizării sale curente de către guvernul Erdoğan, inclusiv diverse cazuri documentate.

TurkStat: Creștere cu 53 la sută în 2023 a oamenilor care se mută în afara Turciei

Potrivit TurkStat, 55,2% dintre cele 714.579 de persoane care s-au mutat din Turcia în alte țări în 2023 erau bărbați, în timp ce 44,8% erau femei. În total, 291.377 erau cetățeni turci și 423.202 erau străini.

Reacții internaționale după anunțul de retragere a lui Biden. Declarația Rusiei și glumele internauților

Președintele american, Joe Biden a anunțat că acesta va renunța la candidatura pentru un nou mandat la alegerile din 5 noiembrie, într-o postare pe platforma X, pe 21 iulie,

„Cea mai frumoasă motociclistă” a murit într-un accident rutier în Turcia

Tatyana Ozolina, care este cunoscută drept MotoTanya călătorea între Mugla, un oraș din sud-vestul Turciei și populara stațiune Bodrum, când a avut loc accidentul.