sâmbătă, decembrie 2, 2023

Imagini virale în Turcia: Erdogan și clasa politică din Turcia au ajuns personaje Disney

Imagini cu președintele turc, Recep Tayyip Erdogan și clasa politică din Turcia au fost desenate ca persoanele Disney, conform Gazete Duvar.

Imaginile create de Samet Karaboğa au ajuns virale pe Twitter, după ce a reprezentat liderilor politici turci ca personaje Disney.

„Încerc lucruri noi pentru a antrena inteligența artificială. Am antrenat-o cu imaginile celor care conduc politica turcă. Când o combin cu modelele Disney, a ieșit așa ceva”, susține Karaboğa.

Președintele Partidului Muncitorilor din Turcia (TIP), Erkan Baș, i-a mulțumit lui Samet Karaboğa pentru desen și a pus imaginea ca poză de profil pe Twitter.

„Acesta este un desen foarte frumos… Aș dori să-i mulțumesc lui Samet Karaboğa. Nu am nicio îndoială că inteligența artificială pe care a antrenat-o este de stânga, consider că este un mesaj pozitiv pentru viitor”, afirmă Baș.

Turcia: Coasta Mării Negre, care a costat peste 4,2 de miliarde de dolari, a fost înghițită de ape

Creșterea apelor mării după ploile abundente a făcut autostrada inutilizabilă și multe vehicule au rămas blocate în mijlocul valurilor.

VIDEO: O bucată de beton s-a prăbușit în Hagia Sofia, la un metru de oameni

Experții au avertizat că restaurarea urgentă este necesară și că nu ar putea supraviețui unui potențial cutremur.

Portret de campion: Andrei-Darius Dragomir, medaliat cu aur la Astronomie și Fizică

Încă de după probe știam că există o posibilitate să iau locul 1, deoarece simțeam că m-am descurcat și știam că nu sunt așa mulți participanți ca la alte olimpiade

Belgia: Conferința„ Crimes Against Humanity”, organizată de victimele puciului din Turcia

O conferința pentru drepturile omului, organizată de profesori universitari turci, victimele ale puciului eșuat din 2016, a reunit experți pentru a discuta probleme critice ale drepturilor omului la nivel global, conform presei internaționale.

Povestea unei avocate, închise pentru terorism, dezvăluie situația copiilor care își însoțesc mamele în închisorile

Avocată care a făcut parte din Baroului din Istanbul, Hendekci a fost închisă la sfârșitul anului 2017, când fiica ei avea doar trei luni. În spatele gratiilor, ea a avut de-a face cu un gardian agresiv care a numit-o „teroristă” deși nu fusese condamnată pentru nicio crimă la momentul respectiv.