luni, iunie 24, 2024

Imagini virale! Erdogan a mers să cumpere pita tradițională Ramadan înconjurat de o armată de oameni


O nouă filmare cu agenții de pază a președintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, alergând după mașina sa, a stârnit un val de critici pe rețelele de socializare, conform Gazete Duvar.

După o ceremonie de deschidere în cartierul Pendik, din Istanbul, de pe 9 aprilie, Erdogan a cumpărat pita tradițională de Ramadan („pide”) de la o brutărie. Erdogan a părăsit brutăria după ce a discutat cu comercianții și cetățenii.

Filmarea care a apărut cu convoiul lui Erdogan le-a amintit turcilor de imaginile din Coreea de Nord.

Imaginile i-au arătat pe gardienii lui Erdoğan alergând după mașina lui după ce acesta a părăsit brutăria.

Erdogan este cunoscut pentru că a călătorit cu o armată de gardieni. Agentii de securitate prezidentiali au cheltuit 527 de milioane de lire în 2022.

Peste 550 de pelerini au murit la Mecca, din cauza temperaturii care depășește 50 de grade

„Toți [egiptenii] au murit din cauza căldurii”, cu excepția unuia care a suferit răni mortale în timpul unei zdrobiri minore de mulțime, a spus unul dintre diplomați arabi, adăugând că cifra totală provine de la morga spitalului din cartierul Al-Muaisem, din Mecca.

Turia: 15.000 de medici au plecat în străinătate pentru oportunități mai bune

Turhan Çömez, care este medic și fost aliat al președintelui liderului Partidului Justiției și Dezvoltarii (AKP), Recep Tayyip Erdoğan, a vorbit despre creșterea numărului de medici care doresc să părăsească țara.

Turcii au cheltuit cel mai mult pe locuințe în 2023: TurkStat

Conform rezultatelor „Sondajului asupra bugetului gospodăriilor din 2023”, suma cheltuită de gospodării pentru locuințe a fost mai mare decât orice alt element de cheltuieli.

Turcia – Portugalia, la Euro2024. „Messi al Turciei” joacă împotriva lui Cristiano Ronaldo

Noua senzație a fotbalului turc, Arda Guler, supranumit „Messi al Turciei", se va confrunta cu Cristiano Ronaldo.

Turcia. Cheltuieli de nuntă s-au dublat. În media 450.000 de lire costă o nuntă

Când s-au adăugat cheltuieli suplimentare, cum ar fi noaptea de henna, rochia de mireasă, costumul de mire, coaforul și fotografia, cheltuielile medii pentru nuntă au ajuns la 450.000 de lire (12.849 de euro).

Incendii de vegetație în Turcia. 11 morți și 78 de persoane rănite

Cel puţin 11 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 78 de persoane au fost rănite din cauza incendiu de vegetaţie din mai multe localităţi din sud-estul Turciei.

 Insulele Prinților: Arestări după protestul împotriva introducerii microbuzelor

Municipalitatea Metropolitană Istanbul, condusă de principala opoziție, pe 15 iunie a început să opereze microbuze electrice în insulele istorice, în ciuda tuturor obiecțiilor și protestelor localnicilor.