sâmbătă, decembrie 2, 2023

Imagini șocante! Faimosul cântăreț, İbrahim Tatlıses a fost rănit într-un accident rutier în Bodrum

Faimosul cântărețul, İbrahim Tatlıses a fost transportat la spital după ce s-a ciocnit frontal cu camionul care venea din sens opus, în Bodrum, Muğla, conform DHA.

İbrahim Tatlıses, care a rămas blocat în vehiculul care s-a rostogolit în prăpastie după accident, a fost salvat ca urmare a eforturilor îndelungate.

Pe drumul Yalıkavak din districtul Bodrum, pe 25 august, în jurul orei 10.30, un microbuz de tip furgonetă, în care se afla İbrahim Tatlıses și camionul care venea din sens opus s-a ciocnit frontal. Vehiculele aruncate s-au rostogolit, iar microbuzul a luat foc.

Tatlıses și alți 4 răniți, au fost tratați la spital.

După ce İbrahim Tatlıses a fost externat din spitalul unde a fost tratat, a urcat pe scena unui restaurant din Yalikavak, unde avea programat un concert. Tatlises a stat într-un scaun cu rotile cu picioarele bandajate și a cântat fanilor săi.

Povestea unei avocate, închise pentru terorism, dezvăluie situația copiilor care își însoțesc mamele în închisorile

Avocată care a făcut parte din Baroului din Istanbul, Hendekci a fost închisă la sfârșitul anului 2017, când fiica ei avea doar trei luni. În spatele gratiilor, ea a avut de-a face cu un gardian agresiv care a numit-o „teroristă” deși nu fusese condamnată pentru nicio crimă la momentul respectiv.

Portret de campion: Andrei-Darius Dragomir, medaliat cu aur la Astronomie și Fizică

Încă de după probe știam că există o posibilitate să iau locul 1, deoarece simțeam că m-am descurcat și știam că nu sunt așa mulți participanți ca la alte olimpiade

VIDEO: O bucată de beton s-a prăbușit în Hagia Sofia, la un metru de oameni

Experții au avertizat că restaurarea urgentă este necesară și că nu ar putea supraviețui unui potențial cutremur.

Turcia: Coasta Mării Negre, care a costat peste 4,2 de miliarde de dolari, a fost înghițită de ape

Creșterea apelor mării după ploile abundente a făcut autostrada inutilizabilă și multe vehicule au rămas blocate în mijlocul valurilor.

Belgia: Conferința„ Crimes Against Humanity”, organizată de victimele puciului din Turcia

O conferința pentru drepturile omului, organizată de profesori universitari turci, victimele ale puciului eșuat din 2016, a reunit experți pentru a discuta probleme critice ale drepturilor omului la nivel global, conform presei internaționale.