sâmbătă, noiembrie 28, 2020

IFCL: Festivalul de Muzică online despre viața și importanța iubirii aproapelui

Festivalul Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), la 19 a ediție, prezintă online un spectacol de muzică despre viața și importanța iubirii aproapelui.

Evenimentul mult așteptat de tineri va putea fi urmărit pe 8 august, începând cu ora 21.00 pe canalul de YouTube al IFLC.

Tema aleasă pentru evenimentul online este viața și importanța ei în iubirea de semeni,  cu atât mai mult în timpul pandemiei prin care trece toată omenia.

Festivalul va prezenta cântece tematice acompaniate de momente de dans, cunoscute publicului, cât și scurte conversații între tinerii ce au participat în trecut în cadrul evenimentului, povești de succes de pe diferite meleaguri, precum și alte reprezentări culturale.

IFLC (International Festival of Language and Culture) a luat naștere cu scopul de a călăuzi tinerii în domenii precum cultura și arta, precum și pentru a contribui la un dialog intercultural, coexistând în această lume, în pofida diferențelor dintre noi, pentru a instaura pacea, prin unica limba universală, anume muzica. Pentru aproape 20 de ani, IFLC a organizat sute de programe cu mii de elevi din 160 de tari din întreaga lume.

În ultimii ani, IFLC a primit încurajări și susținere, câstigând apreciere din partea unor mari lideri ai lumii, precum Barack Obama, secretarul UN Ban Ki-moon, președintele Parlamentului UE Martin Schulz, președintele francez Francois Hollande și guvernatorul general al Austriei, Peter Cosgrove, precum și a altor instituții internaționale.

Turcia: 49 de deținuți au murit. 1.600 de deținuți bolnavi sunt încă după gratii

49 de prizonieri au murit în spatele gratiilor de la începutul anului, conform cifrelor Comisiei Asistenței pentru Drepturile Omului (İHD), relatează Duvar...

COVID-19: Edilul Istanbulului anunță 201 decedați. Ministrul sănătății 153.” Ce ar trebui să fac? Ar trebui să tac?”

Primarul din Istanbul, Ekrem İmamoğlu a replicat criticilor legate de contestarea numărul oficial al infectaților cu COVID-19 anunțate de Ministerul Sănătății, relatează Duvar English.

Membru al Consiliului Suprem din Turcia a demisionat

Președintele Consiliului Suprem din Turcia a anunțat că a demisionat într-o postare pe contul său de Twitter, pe 24 noiembrie.

10.000 de cărți și 1.000 de tablete pentru elevii defavorizați: “Donează o carte! Donează un laptop, tabletă sau PC! Dăruiește cunoaștere!,,

Lumina Instituții de Învățământ din România demarează campania ,,Donează o carte! Donează un laptop, tabletă sau PC! Dăruiește cunoaștere!,, pentru a ajuta elevi defavorizați din zonele rurale.

Turcia: Tânără paralizată condamnată la 6 ani închisoare pentru terorism

O tânără a fost condamnată la șase ani, trei luni de închisoare pentru presupusa apartenență la o organizație teroristă, în ciuda faptului are mâinile și picioarelor paralizate de la naștere.

COVID-19: Turcia în Top 3 la numărul de infectați

Turcia a devenit cea de-a treia țară cu cel mai număr de cazuri noi de infectați cu COVID-19, relatează Duvar English.

142 de armeni au părăsit Turcia în 24 de ore:”Puneți capăt politicii urii!

142 de armeni au părăsit Turcia într-o singură zi, pe fondul sentimentului anti-armean în creștere, relatează Stockholm Center for Freedome.

COVID-19: Mii de cetăți turci s-au oferit pentru vaccinul din China

Mii de cetățeni au solicitat deja să participe la testele pentru vaccinul COVID-19 dezvoltat de China, a declarat ministrul sănătății.