marți, mai 18, 2021

IFCL: Festivalul de Muzică online despre viața și importanța iubirii aproapelui

Festivalul Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), la 19 a ediție, prezintă online un spectacol de muzică despre viața și importanța iubirii aproapelui.

Evenimentul mult așteptat de tineri va putea fi urmărit pe 8 august, începând cu ora 21.00 pe canalul de YouTube al IFLC.

Tema aleasă pentru evenimentul online este viața și importanța ei în iubirea de semeni,  cu atât mai mult în timpul pandemiei prin care trece toată omenia.

Festivalul va prezenta cântece tematice acompaniate de momente de dans, cunoscute publicului, cât și scurte conversații între tinerii ce au participat în trecut în cadrul evenimentului, povești de succes de pe diferite meleaguri, precum și alte reprezentări culturale.

IFLC (International Festival of Language and Culture) a luat naștere cu scopul de a călăuzi tinerii în domenii precum cultura și arta, precum și pentru a contribui la un dialog intercultural, coexistând în această lume, în pofida diferențelor dintre noi, pentru a instaura pacea, prin unica limba universală, anume muzica. Pentru aproape 20 de ani, IFLC a organizat sute de programe cu mii de elevi din 160 de tari din întreaga lume.

În ultimii ani, IFLC a primit încurajări și susținere, câstigând apreciere din partea unor mari lideri ai lumii, precum Barack Obama, secretarul UN Ban Ki-moon, președintele Parlamentului UE Martin Schulz, președintele francez Francois Hollande și guvernatorul general al Austriei, Peter Cosgrove, precum și a altor instituții internaționale.

Moartea suspectă a jurnalistei de origine kazahă, rămâne fără răspuns după 3 ani

Un parlamentar din partidul de la conducere a făcut declarații despre moartea controversată a unei tinere jurnaliste de origine kurdă, conform Turkish Minutes.

Turcia: Inflația la nivel record

Inflația anuală din Turcia a urcat la 17,14 la sută în aprilie, la cel mai înalt nivel din ultimii doi ani, conform...

Fostul ofițer de poliție, victimă a epurării practicate de guvernul turc, a murit la scurt timp după eliberare

Fostul ofițer de poliție, victimă a epurării practicate de guvernul turc, a murit la scurt timp după eliberare

Hagia Sofia: Bannerul „Nu există alt Dumnezeu decât Allah” a stârnit controverse

Hagia Sophia a fost împodobită, vineri, cu un semn tradițional iluminat, cunoscut sub numele de mahya, pentru prima dată în 87 de ani, stârnind controverse, conform Ahval News.

Enes Kanter a dat foc la înștiințarea de arestarea la cererea lui Erdogan

Faimosul baschetbalist, Enes Kanter a dat foc la înștiințarea de arestare trimisă la cererea președintelui Turciei, Recep Erdogan.

Turcia relaxează măsurile COVID-19. Când va reveni la normal?

Turcia relaxează măsurile COVID-19. Când va reveni la normal?

Peste 26 la sută din turci nu își permit să acopere cheltuielile de bază

26,6 la sută dintre turci nu își permit să acopere costurile de bază ale traiului, pe când 54 la sută sunt la...