sâmbătă, februarie 27, 2021

IFCL: Festivalul de Muzică online despre viața și importanța iubirii aproapelui

Festivalul Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), la 19 a ediție, prezintă online un spectacol de muzică despre viața și importanța iubirii aproapelui.

Evenimentul mult așteptat de tineri va putea fi urmărit pe 8 august, începând cu ora 21.00 pe canalul de YouTube al IFLC.

Tema aleasă pentru evenimentul online este viața și importanța ei în iubirea de semeni,  cu atât mai mult în timpul pandemiei prin care trece toată omenia.

Festivalul va prezenta cântece tematice acompaniate de momente de dans, cunoscute publicului, cât și scurte conversații între tinerii ce au participat în trecut în cadrul evenimentului, povești de succes de pe diferite meleaguri, precum și alte reprezentări culturale.

IFLC (International Festival of Language and Culture) a luat naștere cu scopul de a călăuzi tinerii în domenii precum cultura și arta, precum și pentru a contribui la un dialog intercultural, coexistând în această lume, în pofida diferențelor dintre noi, pentru a instaura pacea, prin unica limba universală, anume muzica. Pentru aproape 20 de ani, IFLC a organizat sute de programe cu mii de elevi din 160 de tari din întreaga lume.

În ultimii ani, IFLC a primit încurajări și susținere, câstigând apreciere din partea unor mari lideri ai lumii, precum Barack Obama, secretarul UN Ban Ki-moon, președintele Parlamentului UE Martin Schulz, președintele francez Francois Hollande și guvernatorul general al Austriei, Peter Cosgrove, precum și a altor instituții internaționale.

Interviu cu scriitoarea celei mai citite rubrici politice din Turcia: ”Potrivit lui Erdoğan, cetățeanul ideal este cel ascultător”

Una dintre cele mai populare scriitoare din Turcia, Ece Temelkuran a vorbit despre societatea turcă și situația politică din țară

Turcia: 219 femei însărcinate și mame cu copii mici au fost reținute

219 de femei însărcinate și femei cu copii sub șase ani au fost reținute sau arestate sub acuzația unor presupuse legături cu Mișcarea Gulen, conform raportului unei organizații care luptă pentru drepturile omului

Turcia lansează o aplicația pentru a „contracara minciunile din social media”

Directorul comunicațiilor prezidențiale turcești, Fahrettin Altun, a declarat că Turcia va lansa o aplicație de verificare a faptelor pentru a „contracara minciunile din social media”

“În epicentrul COVID-19″: O turcoaică a câștigat premiul internațional de fotografie 2020

O turcoaică este câștigătoare a concursului „Descoperirea anului 2020”, cu lucrarea sa intitulată „În epicentrul COVID-19.”, conform presei turcești.

„Cătușe moderne”: Rețineri la domiciliu pentru protestatarii de la Universitatea Boğaziçi

Cel puțin 41 de protestatarii de la Universitatea Boğaziçi sunt deținuți la domiciliu cu cătușe electrice la picior, devenind o practică obișnuită în Turcia împotriva opozanților guvernului,

Turcia:Bărbat paralizat trimis după gratii sub acuzații de terorism

Curtea Supremă de Apel a Turciei a decis ieri, condamnarea, lui Bilal Konakçı, sub acuzația de terorism , în ciuda faptului că este paralizat,

Human Rights Watch cere investigație asupra disparițiilor forțate și tortura din Turcia

Într-un articol, Hugh Williamson, directorul Europa și Asia Centrală la Human Rights Watch cere investigarea cazului Gökhan Türkmen, omul care a fost răpit timp de nouă luni și torturat de agenții turci.

Turcia: Cântăreață de renume mondial acuză că a fost supusă perchezițiilor până la piele

Bağcan a răspuns într-o postare pe Twitter, de pe 20 februarie, la declarațiile vicepreședintelui al AKP, care a subminat zeci de rapoarte ale femeilor cu privire la percheziția până la piele.