miercuri, aprilie 21, 2021

COVID-19: Un liceu privat din București a început înscrierile pentru Pre-Bacalaureat Internațional

Liceul Internațional din București a început înscrierile pentru Programul de Diplomă Pre-Bacalaureat Internațional.

ISB  a anunță începutul Programului de Diplomă Pre-IB pentru studenții din anul 11 ​​și pentru noii studenți înregistrați care vor începe Programul internațional de diplomă de bacalaureat (IBDP) în septembrie 2020. 

În mod normal, după vacanța de Paște, elevii din clasa a 11 ar trebui să intre în pauza pentru studiu individual, urmată de examenele IGCSE. 

Toate examenele IGCSE au fost anulate ca urmare a pandemiei COVID-19, dar elevii se pot înscrie în Pre-IBDP, un program online care se desfășoară între orele 9.00am și 3.00pm, de luni până vineri, și care conține 20 de lecții pe săptămână. 

“După ce au fost anulate examenele internaționale, administrația şcolii a decis să ne pregătim dinainte la examenele pentru anul viitor. Am deschis cursuri pentru elevii de la clasa 11 şi i-am inclus şi  pe cei de la clasa 12. Proiectul este unic, şcoala noastra a început de acum pregătirile pentru anul viitor.” a declarat directorul școli, Serdar Sakman.

Programul a început pe 28 aprilie și va continua pentru restul semestrului.

Noi restricții stricte în Turcia în perioada Ramadan: Carantină după ora 19:00

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a anunțat, marți, o serie de măsuri pentru luna sfântă, Ramadan

O turcoaică a pictat-o pe Angela Merkel în semn de mulțumire. Răspunsul lui Merkel

O profesoară de desen fugită din Turcia a desenat-o pe Angela Merkel în semn de mulțumire pentru ajutorul oferit refugiaților, conform Bold...

43 de turci au plecat cu un proiect pentru mediu în Germania, dar nu s-au mai întors

43 din 45 de persoane din Turcia care au participat la un proiect din Germania nu s-au mai întors în țară,

Turcia:Student ajuns după gratii pentru o postare pe Twitter

Lui Cihan Erdal, în vârstă de 32 de ani, doctorand la Universitatea Carleton din Canada, i s-a refuzat eliberarea de către un tribunal turc, vineri, urmând să rămână în arest preventiv cel puțin până pe 26 aprilie, când este programată următoarea sa audiere.

Un artist din SUA cere 5 milioane de dolari despăgubire faimosului bucătar turc,Nusret Gökçe

Bucătarul turc Nusret Gökçe, cunoscut și sub denumirea de „Salt Bae”, face obiectul unui proces de 5 milioane de dolari ceruți de un artist din SUA pentru folosirea neautorizată a unor lucrări de artă, relatează Duvar English.

Criză economică în Turcia: Cartofi și ceapă din partea guvernului

Președintele turc, Recep Tayyip Erdoğan a lansat o campanie de ajutorare, în cadrul căreia familiile cu probleme financiare vor primi cartofi și ceapă, relatează Turkish Minutes.

Scriitorul turc,Ahmet Altan a fost eliberat: „Primul pas către libertate”

Faimosul scriitor turc Ahmet Altan a fost eliberat, miercuri seară, după ce a petrecut mai mult de patru ani după gratii pentru presupusa sa implicare în puciul eșuat din 15 iulie 2016, de lovitură de stat din 2016, conform Turkish Minutes.