duminică, martie 26, 2023

Comandă cu surpriză: Cuptor de jucărie în locul unui cuptor cumpărat online

O femeie a primit un cuptor de jucărie a fost trimis unei femei din provincia Izmir, în locul unui cuptor cumpărat online pentru noua ei casă, relatează DHA.com

Selin Çamlıtepe, în vârstă de 33 de ani, a avut o surpriză când a deschis coletul în care era un  pachet de jucării de culoare roz și un dulap de bucătărie de jucărie, în loc de un cuptor mare.

Femeia a apelat imediat la proprietarii site-ului web unde cumpăra. Cu toate acestea, nu a putut ajunge la nimeni.

„Am comandat un cuptor de pe un site web bine cunoscut pentru casa mea. Am primit un cuptor de jucărie. Voi lua tot felul de acțiuni legale pe această chestiune. Dacă căile de atac interne sunt epuizate, mă gândesc să mă adresez Curții Drepturilor Omului. Îmi voi căuta dreptul, voi lua acțiuni în justiție”, susține femeia.

Site-ul și-a cerut scuze

Femeia a afirmat că site-ul și-a cerut scuze, dar nu i-au trimis comanda online corectă.

„Am creat și o reclamație a clienților pe pagină. Pur și simplu și-au cerut scuze. Nu au făcut nicio altă comunicare. Nu au spus nimic de genul că vom trimite una nouă. Nu au răspuns la apelurile mele. Am avut încă o dată o situație similară. Am comandat o barcă la acel moment, dar am avut în schimb un papuc de baie. Regret că am comandat online” povestește femeia.

Jurnaliștii din Grecia dau în judecată Turcia! Echipamentul le-a fost distrus în timp ce raportau despre cutremure

Jurnaliștii vor lua măsuri legale nu numai pentru a solicita despăgubiri pentru echipamentul lor distrus, ci și pentru că au fost împiedicați să-și facă treaba.

Kılıçdaroğlu, discurs către popor din bucătăria lui, cu Mărțisor legat la mână: „ Învingerea lui Erdoğan este cea mai ușoară parte”

Candidatul la președinție al Alianței Națiunilor și liderul Partidului Popular Republican (CHP), Kemal Kılıçdaroğlu, a spus, pe 20 martie, că opoziția este unită nu numai pentru a-l învinge pe președintele Erdogan, ci mai ales pentru a reconstrui țara.

Faimosul fotbalist, Mesut Özil se retrage din sport. Presa speculează că va fi parlament în partidul lui Erdogan

Fotbalistul turco-german, Mesut Özil și-a anunțat, miercuri, retragerea la vârsta de 34 de ani, iar presa turcă speculează cu privire la posibila sa numire în parlament din partea partidului lui Erdogan.

Newroz, sărbătoarea Primăverii. 224 de persoane arestate după ce au participat la eveniment în Istanbul

Aproximativ 224 de persoane au fost reținute în timpul evenimentului de la Istanbul pe motiv că „încercă să aducă bannere ilegale și strigă sloganuri ilegale”, potrivit Biroului guvernatorului din Istanbul.

Turcia: 140.000 de dolari amendă pentru WhatsApp și Meta pentru că nu a numit o persoană de contact locală

Autoritatea Turcia pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (KVKK) a impus o amendă de 2.650.000 de lire (aproximativ 140.000 dolari) pe WhatsApp și Meta pentru că nu s-a înregistrat la Sistemul de Informații al Registrului Operatorilor de Date (VERBIS), conform presei turce.

Lista celor mai fericite țări din lume. Turcia în top 106 din 150

Turcia, care era pe locul 112 în 2022, a ajuns pe locul 106 în acest 2023.

Salvator din Craiova povestește despre experiența din Hatay: „Am văzut imagini de nedescris.”

O echipă formată din opt oameni şi şase câini din Dolj, a participat la salvarea victimelor cutremurului din Hatay, Turcia, la scurt...

47 de persoane au reținute după ce au oferit ajutor victimelor represiunii guvernului turc

În cadrul unei anchete declanșate de Procuratura Generală din İzmir, poliția a percheziționat casele a 57 de suspecți și a reținut 47 dintre aceștia, confiscându-le economiile, bijuterii, telefoane mobile și computere.