duminică, aprilie 10, 2022

Comandă cu surpriză: Cuptor de jucărie în locul unui cuptor cumpărat online

O femeie a primit un cuptor de jucărie a fost trimis unei femei din provincia Izmir, în locul unui cuptor cumpărat online pentru noua ei casă, relatează DHA.com

Selin Çamlıtepe, în vârstă de 33 de ani, a avut o surpriză când a deschis coletul în care era un  pachet de jucării de culoare roz și un dulap de bucătărie de jucărie, în loc de un cuptor mare.

Femeia a apelat imediat la proprietarii site-ului web unde cumpăra. Cu toate acestea, nu a putut ajunge la nimeni.

„Am comandat un cuptor de pe un site web bine cunoscut pentru casa mea. Am primit un cuptor de jucărie. Voi lua tot felul de acțiuni legale pe această chestiune. Dacă căile de atac interne sunt epuizate, mă gândesc să mă adresez Curții Drepturilor Omului. Îmi voi căuta dreptul, voi lua acțiuni în justiție”, susține femeia.

Site-ul și-a cerut scuze

Femeia a afirmat că site-ul și-a cerut scuze, dar nu i-au trimis comanda online corectă.

„Am creat și o reclamație a clienților pe pagină. Pur și simplu și-au cerut scuze. Nu au făcut nicio altă comunicare. Nu au spus nimic de genul că vom trimite una nouă. Nu au răspuns la apelurile mele. Am avut încă o dată o situație similară. Am comandat o barcă la acel moment, dar am avut în schimb un papuc de baie. Regret că am comandat online” povestește femeia.

Un nou sondaj arată că 60% din turci nu au bani destui pentru strictul necesar

Potrivit rezultatelor sondajului distribuit de directorul general, Can Selçuki, pe Twitter, doar  27% dintre cei chestionați au spus că veniturile lor au fost „doar suficiente” pentru a-și acoperi cheltuielile.

Acuzat de „insulta președintelului”, din cauza unui articol despre incendiile forestiere

Columnistul Ender İmrek, de la ziarul de stânga Evrensel, se confruntă cu acuzații de insultare pe președinte într-un articol intitulat „ (Turcia arde, palatul [o referire la Erdoğan]se uită” din 31 iulie 2021, în care a  raportat răspunsul guvernului la incendiile din țară din vara anului 2021.

Istanbul: Faimosul iftar din Piața Sultanahmet interzis

Pe 23 martie, secretarul general al İBB, Can Akın Çağlar, a trimis o scrisoare de notificare biroului guvernatorului despre activitățile pe care municipalitatea plănuia să le desfășoare în timpul lunii Ramadan în tot orașul.

Cum afectează inflația Turcia: Legume la bucată, unele și extra-mature. „Care să aleg ardei sau carne?

Însă, inflația din Turcia care a atins un nivel record în ultimi 20 de ani, i-a forțat pe cetățenii turci să treacă prin situații dificile și mai nemaiîntâlnite până acum.

Asociație americană: Avocații turci sunt puși după gratii pentru că-și fac munca

Turcia: Avocații puși după gratii pentru că-și facă munca

Cine este de vină pentru pentru invazia din Ucraina? Iată ce cred turcii

Cine este de vină pentru pentru invazia din Ucraina? Iată ce cred turcii

Istanbul: Prețul la  transportul public crește pentru a doua oară anul acesta. Cât costă un bilet?

condus de principalul partid de opoziție, Partidul Popular Republican (CHP), a majorat pe 6 aprilie prețurile transportului public cu 40% din cauza inflației,

Miliarde de dolari pierduți: Invazia din Ucraina afectează domeniu vital din Turcia

Potrivit președintelui Federației pentru Afaceri Turistice și Cazare din Marea Egee, Mehmet İşler, cele trei milioane de ucraineni așteptați nu vor veni în Turcia în acest an, în timp ce sosirea celor șapte milioane de turiști ruși așteptați rămâne fără răspuns, în funcție de traiectoria războiului.