duminică, aprilie 18, 2021

Comandă cu surpriză: Cuptor de jucărie în locul unui cuptor cumpărat online

O femeie a primit un cuptor de jucărie a fost trimis unei femei din provincia Izmir, în locul unui cuptor cumpărat online pentru noua ei casă, relatează DHA.com

Selin Çamlıtepe, în vârstă de 33 de ani, a avut o surpriză când a deschis coletul în care era un  pachet de jucării de culoare roz și un dulap de bucătărie de jucărie, în loc de un cuptor mare.

Femeia a apelat imediat la proprietarii site-ului web unde cumpăra. Cu toate acestea, nu a putut ajunge la nimeni.

„Am comandat un cuptor de pe un site web bine cunoscut pentru casa mea. Am primit un cuptor de jucărie. Voi lua tot felul de acțiuni legale pe această chestiune. Dacă căile de atac interne sunt epuizate, mă gândesc să mă adresez Curții Drepturilor Omului. Îmi voi căuta dreptul, voi lua acțiuni în justiție”, susține femeia.

Site-ul și-a cerut scuze

Femeia a afirmat că site-ul și-a cerut scuze, dar nu i-au trimis comanda online corectă.

„Am creat și o reclamație a clienților pe pagină. Pur și simplu și-au cerut scuze. Nu au făcut nicio altă comunicare. Nu au spus nimic de genul că vom trimite una nouă. Nu au răspuns la apelurile mele. Am avut încă o dată o situație similară. Am comandat o barcă la acel moment, dar am avut în schimb un papuc de baie. Regret că am comandat online” povestește femeia.

Poveste incredibilă!A înmormântat omul greșit lângă mama. Fiul a leșinat când l-a văzut pe tatăl său mergând

Un scenariu ca de film a avut loc în provincia Canakkale din Turcia după ce spitalul a sunat familia în mod eronat, atunci când un bărbat internat la ATI a decedat, conform presei turce.

Noi restricții stricte în Turcia în perioada Ramadan: Carantină după ora 19:00

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a anunțat, marți, o serie de măsuri pentru luna sfântă, Ramadan

Campanie de eliberare din închisoare a mamei lui Hakan, un băiețel bolnav de cancer

O campanie a fost lansată pe Twitter solicitând autorităților să o elibereze pe mama lui Hakan,băiețelul în vârstă de 11 ani, care luptă singur împotriva cancerului într-un spital,

Ramadan în Turcia: Ghidul COVID-19 pentru rugăciunea în moschee

Direcția pentru afaceri religioase a Turciei a publicat ghiduri de pandemie pentru toate moscheile pe care să le urmeze în timpul lunii sfinte islamice a Ramadanului, conform ahval.news

Turcia:Student ajuns după gratii pentru o postare pe Twitter

Lui Cihan Erdal, în vârstă de 32 de ani, doctorand la Universitatea Carleton din Canada, i s-a refuzat eliberarea de către un tribunal turc, vineri, urmând să rămână în arest preventiv cel puțin până pe 26 aprilie, când este programată următoarea sa audiere.

Ramadan la un an după marele lockdown – la fel sau doar pe alocuri diferit

Ramadan la un an după marele lockdown – la fel sau doar pe alocuri diferit

CEDO condamnă Turcia pentru încălcarea drepturilor faimosului scriitor, Ahmet Altan

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat Turcia pentru încălcat drepturile proeminentului scriitor Ahmet Altan, conform Duvar English.

Controlul social media continuă în Turcia: Pinterest a numit un reprezentant local în Turcia

Rețeaua de socializare Pinterest a fost de acord să numească un reprezentant local în țară, a declarat Ministerul Turciei pentru Transporturi și Infrastructură, conform Duvar English.