miercuri, mai 29, 2024

Cină de Iftar cu Andrew Tate. Canalul de stat, TRT, difuzează un interviu exclusiv


TRT World, canalul în limba engleză al radiodifuzorului de stat turc, la intervievat pe „influencerul” Andrew Tate, pe 1 aprilie, în timpul unei cine iftar.

Yusuf Erim, redactor general al canalului, a împărtășit un fragment din cina sa cu Tate și a spus că cei doi au vorbit despre „problemele lui juridice, viitorul rețelelor sociale, geopolitică și multe altele”.

În videoclipul scurt pe platforma X, Erim și-a împărtășit entuziasmul: „Asta este ceea ce ar trebui să facă musulmanii, să ia cine iftar împreună, să discute despre probleme”.

Tate a adăugat că a avut o „conversație foarte interesantă” cu Erim.

Tate creează conținut online destinat bărbaților tineri. În 2022, Țațe a fost acuzat de viol, agresiune sexuală și trafic de persoane atât în ​​Regatul Unit, cât și în reședința sa actuală, în România.

Poliția română l-a reținut pe 12 martie pe Tate și pe fratele său din cauza unui mandat de arestare al autorităților britanice, care au cerut și extrădarea fraților.

Instanța română a decis să amâne extrădarea fraților Tate până la încheierea procedurilor judiciare ale acestora în România.

În octombrie 2022, în timp ce era cercetat penal în România, Andrew Tate s-a convertit la islam.

Tate la Istanbul

Tate a distribuit în prima săptămână a lunii martie o fotografie de la Istanbul, provocând o reacție pe rețelele de socializare, turcii criticând că Turcia a ajuns un refugiu pentru oamenii care au probleme cu legea.

Direcția Prezidențială de Comunicații a Turciei a clarificat problema, spunând că fotografia a fost făcută acum doi ani, când Tate nu a fost încă acuzat de nicio crimă.

De 24 de ori campioni! Galatasaray, fosta echipa a lui Hagi, a făcut istorie!

Meciul cu Konyaspor s-a încheiat cu un scor de 3-1, duminică, în ultima etapă a sezonului, şi a obţinut al 24-lea titlu de campioană a Turciei din istoria sa.

Chiriile în Istanbul. Care este cea mai scumpă și cea mai ieftină zonă?

În consecință, Sarıyer a ocupat primul loc în districtele din Istanbul în ceea ce privește prețul chiriei locuințelor cu o medie de 51.591 de lire, urmat de Beșiktaș cu 41.500 de lire și Kadıköy cu 32.820 de lire. 

Albine mor din cauza pesticidelor:„Turcia este un paradis al mierii falsificate”

Districtul Bayramiç, din provincia Çanakkale de vest din Turcia a înregistrat moartea în masă de albine. Aproximativ 1600 de stupi de albine aparținând a 12 persoane au murit într-un weekend.

Echipa de volei a Turciei furioasă, după un zbor de 13 ore în clasa economică

Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Hande Bakadın, Eda Erdem, Simge Aköz și Aslı Kalaç au împărtășit fotografiile pe care le-au făcut din interiorul aeronavei ca o poveste pe Instagram și și-au exprimat criticile. 

Istanbul. Alte 27 de persoane reținute după ce au participat la protestele de 1 mai

Persoanele reținute, marți, se numără printre cele 39 pentru care procurorii din Istanbul au emis cele mai recente mandate de reținere. Se fac eforturi pentru reținerea celor 12 suspecți rămași.

Sâmbăta Mamelor marchează cea de 1000 săptămână: „Nu ne mai rămân decât numele și fotografiile din brațele noastre”

Mamele s-au adunat din nou în Piața Galatasaray, din Istanbul, pe 25 mai, alături de mii de oameni, și au citit o declarație de presă pentru a-și comemora rudele dispărute.