marți, decembrie 6, 2022

Brazilia a arestat un pilot turc care transporta 1,3 tone de cocaină

Un tribunal brazilian a arestat un pilot turc care a zburat cu un avion privat, de unde au fost confiscate 1,3 tone de cocaină, conform Duvar English.

Poliția din Brazilia, pe 4 august, a confiscat 24 de valize care transportau 1,3 tone de cocaină pe un avion privat deținut de turci, închiriat de un resortisant spaniol. Avionul avea patru echipaje turce la bord și pasagerul spaniol.

Ulterior, poliția a eliberat tre turci din arest, dar a continuat cu interogatoriul pilotului șef și al pasagerului spaniol.

Autoritățile braziliene au declarat că au dovezi că pilotul-șef în vârstă de 48 de ani avea cunoștințe prealabile despre cocaina la bordul avionului.

„Analiza pe care am făcut-o în avion și locurile relevante, informațiile și documentele pe care le-am obținut prin cercetare și interogatoriu ne arată că pilotul șef avea cunoștințe despre traficul de droguri”, a declarat șeful poliției din Ceará, Alan Robson.

ACM Holding din Istanbul, care deține avionul privat, a spus anterior că clientul spaniol relevant și valizele sale nu aveau nicio legătură cu compania sau cu echipajul de zbor.

Jetul privat pe care a fost confiscată cocaină a fost deținut anterior de guvernul turc, fiind cumpărat în timpul mandatului celui de-al optul președinte turc, Turgut Özal.

Avionul l-a transportat și pe președintele Recep Tayyip Erdoğan de la Dalaman la Istanbul în noaptea puciului eșuat din 15 iulie 2016. Ulterior a fost vândut către Turkish Airlines și, în cele din urmă, către ACM Holding.

Un polițist din cadrul Ambasadei Turciei la Atena a creat o rețea de supraveghere în Grecia

Un polițist turc, angajat în cadrul Ambasadei Turciei din Atena a înființat o rețea de supraveghere în Grecia. Scopul era de a...

VIDEO. Un microbuz s-a răsturnat în Istanbul: 9 români au fost răniți

Un microbuz s-a răstunat în Istanbul, după ce șoferul a pierdut controlul din cauza vremii ploioase, confom presei turcești.

Fără scăpare! Grecia respinge victimele represiunii lui Erdogan. Turcia le arestează

Solicitanții de azil au fost reținuți imediat de soldații turci, care au arestat patru dintre ei pentru că au intrat într-o zonă militară interzisă și au eliberat în mod inexplicabil unul.

Erdogan semnalează un posibil război în Siria. Moscova:„ Facem apel la toate părțile să se abțină.”

Pe fondul crizei economice și a alegerilor care urmează în vara anul 2023, Erdogan se concertează pe un posibil război în Siria.

Istanbul: Armenii au mers la urne. Primele alegeri după nouă ani

Alegerile au avut loc pe 16, 20 noiembrie și, de asemenea, în această duminică, 4 decembrie. Peste 3.600 de persoane au votat la alegerile pentru consiliile fundației lor pentru școli, spitale și biserici.

VIDEO: Istanbul. Un tramvai și un autobuz s-au ciocnit: 33 persoane rănite ușor și 4 persoane rănite grav

Accidentul a avut loc, luni, în jurul orei 09:15, în Alibeyköy. Conform informațiilor obținute, autobuzul IETT cu placa TP 7116, cu pasageri a trecut prin fața tramvaiului.

Cupa Mondială:Scandal în Turcia după ce numele faimosului fotbalist, Hakan Șukur a fost pronunțat în timpul unui meci 

Alper Bakırcıgil, în timp ce explica golul marcat în meciul Canada-Maroc transmis pe TRT, crainicul a amintind că cel mai devreme gol marcat în istoria Cupei Mondiale i-a aparținut lui Hakan Şükür.

Turcia: Apel de urgențe pentru a închide o mină de aur din estul Turciei

Organizațiile profesionale din Turcia s-au opus împotriva raportului de evaluare a impactului asupra mediului pentru creșterea capacității în mina de aur din İliç.