duminică, aprilie 17, 2022

Antalya:Un bărbat a făcut un mormânt pentru câinele său

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Antalya a construit un mormânt pentru câinele său, care a murit în urma unui accident rutier, relatează T24.com.tr

Cemal Kaya, care lucrează ca paznic la șantierul de construcții de drumuri a făcut un mormânt pentru câinele său „Marko”, care a murit luna trecută, în urma accidentului auto.

Bărbatul a primit vestea accidentului și a suferit o mare tristețe. Astfel, acesta a făcut un mormânt pentru câinele său în locul unde s-a întâmplat accidentul și a scris datele nașterii și decesului, precum și fotografia lui Marko.

Kaya a scris cauza morții câinelui său pe piatra sa funerară, și „Dormiți în lumină, Marko”

„L-am crescut timp de un an. Am fost mereu cu el, el era cel mai loial prieten al meu. M-a urmărit oriunde am mers. El vorbea cu mine. În seara zilei de 22 mai, am primit un telefon. La început nu am crezut. Am venit alergând, m-am gândit că poate e o glumă. Dar când am ajuns, Marko era mort. Eram foarte, foarte trist. Marko era și mascota șantierului. Oriunde mă duceam, mă aștepta, el mă privea în ochi. Mi-a plăcut atât de mult „, a povesti bărbatul.

Portret de campion. Diana Țolu, tânăra care a pus pentru prima dată România pe locul I, la Olimpiada Europeană de Matematică 

Diana Țolu, la doar 18 ani a făcut istorie în cadrul Olimpiadei Europeană de Matematică pentru Fete, fiind prima româncă care a câștigat aurul în istoria de 11 ani a acestei competiții.

Scandalul Khashoggi. Cum a ajuns Turcia să renunțe la dosarul jurnalistului care a intrat în ambasadă și nu mai ieșit niciodată

Cazul jurnalistului arab, Jamal Khashoggi a cutremurat întreaga lume, după ce în 2018 a intrat în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul pentru a obține acte necesare pentru a se căsătorii, iar de atunci nu a mai ieșit din clădire.

Aeroportul din Istanbul s-a clasat pe locul 2 la nivel internațional

Aeroportul din Istanbul s-a clasat pe locul 2 la nivel internațional

Noi măsuri: Turcia cere cel puțin 400.000 de dolari pentru cetățenie

Străinii trebuie să investească cel puțin 400.000 dolari pentru o imobil, în loc de 250.000 de dolari, pentru a fi eligibili pentru cetățenie cu condiția deținerii proprietății timp de trei ani.

Turcia: Anchetă după ce o duzină de cărți au fost lăsate la o moschee

Poliția de la departamentul Combaterea Terorismului caută persoana care a lăsat la intrarea moscheii, șase Coranuri și alte cărți religioase scrise de Fethullah Gulen, care se dădeau ca promoție la ziarului Zaman, în urmă cu 20 de ani.

Turcia: Numărul deținuților a atins un nou record

Numărul deținuților din închisorile turcești a atins un record de 314.512 până la sfârșitul lunii martie, conform Turkish Minutes.

Turcia: Presa a primit amenzi în valoare de 55,8 milioane de lire

Consiliul Suprem de Radio și Televiziune (RTÜK) a câștigat anul trecut venituri de 17 milioane TL (1,1 milioane USD) din 1.661 de amenzi impuse organizațiilor media anul trecut

Turcia: Aproape 75% dintre tinerii vor în Uniunea Europeană

71 la sută din comentarii au spus că ar vota „da” dacă ar exista un referendum cu privire la aderarea Turciei la UE, în timp ce rata a fost de 75 la sută în rândul tinerilor, o creștere față de 69 la sută anul trecut.