sâmbătă, mai 4, 2024

Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, rănit într-un accident rutier în apropiere de Slobozia

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a fost implicat într-un accident lângă Slobozia,acesta fiind transportat la spital alături de alte două persoane. Starea de sănătate a ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, este stabilă, rănile suferite fiind minore după ce a fost implicat într-un accident din judeţul Ialomiţa, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

„Am avut un accident cu mașina, în care eram împreună cu ministrul kuweitian. Eram în coloana oficială și a percutat o altă mașină…n-a apucat să se dea la o parte. Nu suntem grav răniți. Eram pe autostradă, mergeam către Brăila și s-a întâmplat după Slobozia. A venit SMURD-ul și ne-a luat de la locul accidentului și acum suntem la spitalul din Slobozia. Trebuie să ne controleze pentru că asta este procedura. Suntem loviți la nas și eu și ministrul kuweitian, dar suntem bine”, a declarat, joi, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Întrebat cine se face vinovat de acest accident, șeful MADR a răspuns :”Nu știu, îmi este greu să spun eu cine este vinovat”.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.