duminică, septembrie 8, 2024

Turcia: Mirele și-a rupt piciorul. Căsătoria lor a avut loc în spital.„ Am început prost, dar sper să fim fericiți toată viața”

Un bărbat și-a rupt picioarele într-un accident rutier cu două zile înainte de ceremonia de nuntă, relatează DHA.

Yusuf Gülel, în vârstă 26 de ani, care și-a fracturat la picioare într-un accident de circulație cu două zile înainte de ceremonia de nuntă din provincia sudică Şanlıurfa, s-a căsătorit cu Esra Tut, în vârstă de 21 de ani, în camera de spital.

În timp ce cuplul făcea toate pregătirile, Muhammed Yusuf Gülel a avut un accident cu motocicleta prietenului său cu 2 zile înainte de nuntă.

Gülel, care a fost dus la Spitalul de Formare și Cercetare Mehmet Akif İnan, a fost operat din cauza fracturilor la ambele picioare.

Pentru a ridica moralul lui Muhammed Yusuf Gülel, a fost obținut permisiunea conducerii spitalului pentru ca nunta să se țină, pe 26 decembrie, în spital cu aprobarea celor două familii.

După ce s-au terminat toate pregătirile, Gülel și Tut și-au purtat costumele de mire și mire în camera de spital și s-au căsătorit în prezența martorilor.

„Am avut o dată fixă pentru nuntă, nu am vrut să o amânăm, am vrut să fie la data promisă. Ne-am căsătorit astăzi. Sunt foarte fericit”, susține Gülel.

„Nu spunem degeaba în boală, în sănătate, în vremuri bune sau rele. Am început prost, dar sper să fim fericiți toată viața”, susține mireasa.

Trăgătorul turc, Yusuf Dikeç, își înregistrează ca marca poziția care l-a făcut viral după J.O

Antrenorul ca spus că mișcarea de a proteja utilizarea comercială a pozei sale cu Oficiul Turc de Brevete și Mărci a venit ca răspuns la ceilalți au încercat să o înregistreze ca marcă fără aprobarea lui Dikeç.

Cel mai mare escroc cripto din lume a fost prins în Istanbul

Jandarmeria a detectat că CEO-ul companiei, Andreas Szakacs, un cetățean suedez, a venit în Turcia și și-a schimbat numele în Emre Avcı. Andreas Szakacs, care a fost reținut în timpul operațiunii din iulie, a fost arestat și trimis la închisoarea Maltepe.

Migranți ilegali în Regatul Unit. Turcii pe locul 2, după Afganistan în 2024

Numărul de migranți care intră în Marea Britanie cu ambarcațiuni mici a crescut cu 18% în primele șase luni ale anului 2024 față de aceeași perioadă a anului precedent, 70% dintre ei fiind bărbați și o cincime minori.

Turismul turc triumfă! Număr record de vizitatori, în ciuda inflației la nivel mondial

Vizitele din Iran, Marea Britanie și chiar Ucraina au crescut semnificativ față de anul precedent.

Portret de campion. Ebru Bolat,  prima navigatoare din istoria României la Jocurile Olimpice

Ebru Bolat, în vârstă de 24 ani, a făcut istorie, fiind prima sportivă din România calificată la proba de yahting a Jocurilor Olimpice din Paris.