sâmbătă, mai 4, 2024

Antalya:Un bărbat a făcut un mormânt pentru câinele său

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Antalya a construit un mormânt pentru câinele său, care a murit în urma unui accident rutier, relatează T24.com.tr

Cemal Kaya, care lucrează ca paznic la șantierul de construcții de drumuri a făcut un mormânt pentru câinele său „Marko”, care a murit luna trecută, în urma accidentului auto.

Bărbatul a primit vestea accidentului și a suferit o mare tristețe. Astfel, acesta a făcut un mormânt pentru câinele său în locul unde s-a întâmplat accidentul și a scris datele nașterii și decesului, precum și fotografia lui Marko.

Kaya a scris cauza morții câinelui său pe piatra sa funerară, și „Dormiți în lumină, Marko”

„L-am crescut timp de un an. Am fost mereu cu el, el era cel mai loial prieten al meu. M-a urmărit oriunde am mers. El vorbea cu mine. În seara zilei de 22 mai, am primit un telefon. La început nu am crezut. Am venit alergând, m-am gândit că poate e o glumă. Dar când am ajuns, Marko era mort. Eram foarte, foarte trist. Marko era și mascota șantierului. Oriunde mă duceam, mă aștepta, el mă privea în ochi. Mi-a plăcut atât de mult „, a povesti bărbatul.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.