vineri, mai 3, 2024

Comandă cu surpriză: Cuptor de jucărie în locul unui cuptor cumpărat online

O femeie a primit un cuptor de jucărie a fost trimis unei femei din provincia Izmir, în locul unui cuptor cumpărat online pentru noua ei casă, relatează DHA.com

Selin Çamlıtepe, în vârstă de 33 de ani, a avut o surpriză când a deschis coletul în care era un  pachet de jucării de culoare roz și un dulap de bucătărie de jucărie, în loc de un cuptor mare.

Femeia a apelat imediat la proprietarii site-ului web unde cumpăra. Cu toate acestea, nu a putut ajunge la nimeni.

„Am comandat un cuptor de pe un site web bine cunoscut pentru casa mea. Am primit un cuptor de jucărie. Voi lua tot felul de acțiuni legale pe această chestiune. Dacă căile de atac interne sunt epuizate, mă gândesc să mă adresez Curții Drepturilor Omului. Îmi voi căuta dreptul, voi lua acțiuni în justiție”, susține femeia.

Site-ul și-a cerut scuze

Femeia a afirmat că site-ul și-a cerut scuze, dar nu i-au trimis comanda online corectă.

„Am creat și o reclamație a clienților pe pagină. Pur și simplu și-au cerut scuze. Nu au făcut nicio altă comunicare. Nu au spus nimic de genul că vom trimite una nouă. Nu au răspuns la apelurile mele. Am avut încă o dată o situație similară. Am comandat o barcă la acel moment, dar am avut în schimb un papuc de baie. Regret că am comandat online” povestește femeia.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.