luni, septembrie 16, 2024

Turcia așteaptă o creșterea a cazurilor Covid-19 din cauza lipsei de măsuri în timpul Bayramului

Ministrul turc al Sănătății a afirmat că se așteaptă  la o creștere a cazurilor Covid-19 din cauza lipsei de măsuri din timpul Bayramului, de la sfârșitul lunii, relatează Bianet.org

Ministrul Fahrettin Koca a declarat pe Twitter că  rata pneumoniei a rămas aceeași, deși  numărul de cazuri COVID-19 a crescut în ultimele trei zile.

Cu toate acestea, ministrul și-a exprimat îngrijorarea cu privire la lipsa de măsuri în timpul vacanței prilejuite de sărbătoarea musulmană Eid al-Adha (Sărbătoarea sacrificiului) și a spus că posibilele sale rezultate vor fi văzute în zilele următoare.

Sâmbătă, Koca a spus că numărul de cazuri este în creștere în provinciile din capitala Ankara, Mardin, Diyarbakir, Antep și Konya.

Ministerul Fahrettin Hoka a raportat, pe 3 august, 995 de noi cazuri, 1.003 de vindecări și 19 decese în ultimele 24 de ore.

Conform cifrelor ministerului, recuperările totale au ajuns la 233.851, în timp ce  mai mult de 217.496 de  persoane s-au recuperat de la Covid-19. Numărul deceselor provocate de  această boală a crescut la 5.747.

Cazul care a cutremur Turcia! Proteste în Istanbul și alte orașe după moartea fetei de 8 ani 

Narin a fost dispărută 19 zile, după ce a ieșit de la cursurile de Coran, iar cadavrul ei a fost descoperit pe 8 septembrie de către grupurile de căutare într-o albie din apropiere. 

Caz șocant în Turcia! Cadavrul unei fete de 8 ani, găsit după 19 zile

Ministrul de Interne, Ali Yerlikaya a declarat, pe 8 septembrie, că forțele de jandarmerie au găsit cadavrul lui Güran.

Sigiliul prezidențial al Turciei pe vilele din Belgia a unui traficant de droguri turc

Orhan Ünğan Ünğan, cunoscut sub numele de „Fantoma” din cauza utilizării multiplelor identități false, a fost legat de operațiuni internaționale de trafic de droguri din întreaga Europă.

Corpul neînsuflețit a activatei turco-americane împușcată în Cisiordania a ajuns în Turcia

Ayşenur Ezgi Eygi, în vârstă de 26 de ani, a fost împușcată în timpul unui protest în orașul ocupat Beita, din Cisiordania.

Faimosul trăgător turc premiat cu 300 de monede de aur pentru medalia de argint de J.O 2024

Poziția unică a lui Dikeç a devenit virală online, declanșând o serie de meme care au fost imitate de sportivi precum Nicolas Jackson, de la Chelsea FC.