vineri, mai 3, 2024

De la administrator la director, la 50 de ani: “Femeile sunt mai puternice decât cred”

O femeie a ajuns din funcția de  administrator la cea de director al  unei instituții de învățământ, la vârsta de 50 de ani, a informat agenția de stat Anadolu.

Zübeyde Mutlu, în vârstă de 50 de ani, din provincia turcească Konya a  devenit director al Centrul de Educație Familie și Artă, după ce a absolvit cu succes universitatea și masteratul. 

Ea a început să lucreze inițial ca adminstrator de etaj, după care a devenit manager, urmând ca odată cu terminarea studiilor să ocupe postul de director.Zübeyde nu a considerat munca, familia și treburile casei un impediment și cu stăruință, a continuat să învețe și să-și atingă scopul. 

„Dificultățile pe care le-am întâmpinat au fost un fel de motivare pentru mine. M-am atașat  și mai mult de școală. Dacă își doresc cu adevărat,pentru femei, căsătoria și copiii nu pot fi impedimente în calea completării educației. Ar trebui să-și facă curaj și să-și urmeze visele. Femeile sunt mai puternice decât cred”, a declarat  Zübeyde Mutlu.

Zübeyde a subliniat că un rol important în finalizarea studiilor l-au avut copiii săi care au ajutat-o foarte mult. 



Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.