sâmbătă, aprilie 9, 2022

Victimă a puciul eșuat:”Eu care lucram ca șofer pentru penitenciar, urcam în masină ca deținut”

Povestea uimitoare a unui șofer care transporta deținut pentru un penitenciar turcesc, concediat și dus cu mașina pe care lucra la închisoare.

Yunus Yigit a lucra ca șofer la penitenciarul din orașul Alașehir, din vestul Turciei. La o lună după puciul eșuat din 2016, bărbatul a fost concediat prin decret de stat, urmând să fie arestat pe 30 august 2016, fără a cunoște motivul închiderii lui.

Yunus Yigit a vorbit într-un interviu pentru KHK TV(Decret TV) despre condițiile inumane în care a fost ținut, dar și despre acțiunile imorale ale fucționarilor din sistemul juridic din Turcia. 

Victimă a puciul eșuat:”Eu care lucram ca șofer pentru penitenciar, urcam în masină ca deținut”

Victimă a puciul eșuat:”Eu care lucram ca șofer pentru penitenciar, urcam în masină ca deținut”Povestea uimitoare a unui șofer care transporta deținut pentru un penitenciar turcesc, concediat și dus cu mașina pe care lucra la închisoare.http://zamanromania.ro/victima-a-puciul-esuateu-care-lucram-ca-sofer-pentru-penitenciar-urcam-in-masina-ca-detinut/

Gepostet von Zaman Romania am Sonntag, 15. Dezember 2019

Istanbul: Prețul la  transportul public crește pentru a doua oară anul acesta. Cât costă un bilet?

condus de principalul partid de opoziție, Partidul Popular Republican (CHP), a majorat pe 6 aprilie prețurile transportului public cu 40% din cauza inflației,

Cine este de vină pentru pentru invazia din Ucraina? Iată ce cred turcii

Cine este de vină pentru pentru invazia din Ucraina? Iată ce cred turcii

Asociație americană: Avocații turci sunt puși după gratii pentru că-și fac munca

Turcia: Avocații puși după gratii pentru că-și facă munca

Miliarde de dolari pierduți: Invazia din Ucraina afectează domeniu vital din Turcia

Potrivit președintelui Federației pentru Afaceri Turistice și Cazare din Marea Egee, Mehmet İşler, cele trei milioane de ucraineni așteptați nu vor veni în Turcia în acest an, în timp ce sosirea celor șapte milioane de turiști ruși așteptați rămâne fără răspuns, în funcție de traiectoria războiului.

Erdogan modifică legile electorale pentru a-și asigura puterea la alegerile de anul viitor

Schimbările închid, de asemenea, o lacună care ar fi permis principalului partid pro-kurd al țării, în prezent al treilea ca mărime din parlament, să eludeze o potențială interdicție.

Un nou sondaj arată că 60% din turci nu au bani destui pentru strictul necesar

Potrivit rezultatelor sondajului distribuit de directorul general, Can Selçuki, pe Twitter, doar  27% dintre cei chestionați au spus că veniturile lor au fost „doar suficiente” pentru a-și acoperi cheltuielile.

Prima zi de Ramazan în 2022.Un imam din Constanța răspunde la curiozitățile tale!

Musulmanii din întreaga lume sărbătoresc începând, de pe 2 aprilie, luna Ramadan, în care  30 de zile țin post negru de la zori zilei până la apus soarelui. Urmând ca pe 2 mai, familiile să se unească și să sărbătorească Ramadan Bayram.

Care este cea mai problemă din Turcia? Iată ce cred turcii

31,4% dintre persoane au spus că este violență domestică, 29,5% au spus că sunt toate problemele menționate în sondaj, inclusiv șomajul, presiunea familială sau socială și hărțuirea sexuală, 12 la sută au spus lipsa de educație, iar 6,2% au spus inegalitatea de gen.