sâmbătă, mai 4, 2024

Turcia: “Vom trimite deținuți ISIS în țările de origine”

Ministrul de interne turc a declarat, sâmbătă, că Turcia va trimite membri capturaţi ai grupării teroriste Stat Islamic înapoi în ţările de origine. Mai mult, ministrul s-a plâns că Europa nu face nimic în privinţă lor, relatează presa turca.

‘’Nu suntem hotelul niciunui membru ISIS. Ce să facem noi cu teroristii voștri?
Am revocat cetățenia lor, aveți voi grijă de ei. Acest lucru nu este acceptabil pentru noi. Este şi o dovadă de iresponsabilitate”, a comentat Suleyman Soylu, făcând apel către țările europene.

De asemenea, ministrul turc a acuzat statele europene că a lăsat Turcia singură în încercarea de a soluţiona problema deţinuţilor ISIS.

Turcia a capturat peste 200 de membri ai ISIS, care reuşiseră să evadeze din nord-estul Siriei luna trecută, după ce Ankara a lansat o operaţiune militară în regiune.

“Am capturat 195 de militanții ISIS,iar 41 militați au fost preluați”, a declarat Soylu, într-un discurs, susținut pe 19 octombrie.

Turcia: “Vom trimite deținuți ISIS în țările de origine”Ministrul de interne turc a declarat, sâmbătă, că Turcia va trimite membri capturaţi ai grupării teroriste Stat Islamic înapoi în ţările de origine. Mai mult, ministrul s-a plâns că Europa nu face nimic în privinţă lor, relatează presa turca.http://zamanromania.ro/turcia-vom-trimite-detinuti-isis-in-tarile-de-origine/

Gepostet von Zaman Romania am Sonntag, 3. November 2019

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.