duminică, mai 5, 2024

Compania germană de călătorii FlixBlus, preia principalul competitor din Turcia

FlixBus, o firmă germană de călătorii cu autobuzul pe distanțe lungi preia principalul competitor (furnizorul turcesc, Kamil Koc) și își va extinde oferta în Turcia, au anunțat miercuri reprezentații FlixBus.

Kamil Koc este lider de piață atunci când vine vorba de călătorii cu autobuzul în întreaga țară. În 2018, Kamil Koc a transportat 20 de milioane de pasageri. Compania va fi integrată treptat în rețeaua FlixBus, care oferă deja 350.000 de conexiuni la peste 2.000 de destinații din 28 de țări europene.

Călătoria cu autobuzul avea o reputație proastă din cauza autobuzelor vechi și murdare, a toaletelor murdare de la bord și a stațiilor de autobuz improprii. Reputația FlixBus este una bună grație autobuzelor verzi, curate, ieftine și inovatoare.

În luna mai, FlixBus a preluat Eurolines, compania de autobuze care este prezentă în principal în Franța și care deja operează în Belgia, Olanda, Cehia și Spania.


CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.