miercuri, mai 8, 2024

O acţiune a poliţiei a închis punctul de frontieră Malko Tărnovo dintre Bulgaria şi Turcia

O operaţiune amplă a Direcţiei Generale pentru Crimă Organizată şi Procuraturii bulgare a închis punctul de frontieră Malko Tărnovo dintre Bulgaria şi Turcia. Mai mulţi vameşi au fost reţinuţi. Punctul de frontieră rămâne închis pentru mai mult timp, iar mai multe autovehicule s-au întors din drum.

Agenţia Vămi din Bulgaria a declarat că a dispus formarea unui grup de inspectori vamali care vor prelua tura la punctul de control Malko Tărnovo. (RRI)


 

 

 

 

 

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

Turcia. Cel mai mare număr de deținuți din Europa

Turcia a depășit toate țările europene atât în ​​ceea ce privește populația totală a închisorii, cât și numărul de deținuți pe cap de locuitor începând cu 2022, semnalând o tendință semnificativă de creștere a ratelor de încarcerare în ultimul deceniu.

Serialele turcești lovite de criza economică. Producția serialelor oprite din cauza creșterii costurilor

Altuntaș a raportat că marile companii de producție precum ARC Film și D Media și-au anulat proiectele de seriale de vară planificate pentru acest an din cauza creșterii costurilor.

Turcia. Faimoasa biserică bizantină Chora transformată în moschee

Turcia a transformat emblematica biserică Chora, din Istanbul într-o moschee, conform presei turcești. După transformarea Hagia Sofia într-o moschee,...