duminică, mai 5, 2024

„Renault day”, ajuns la a patra ediție

Argeș: Noul Duster, prezentat în premieră la „Renault Day”; 15.000 de oameni participă la eveniment

Noul model Duster a fost prezentat în premieră în România duminică, la „Renault Day”, eveniment organizat pe platforma industrială Dacia din orașul Mioveni, la care participă aproximativ 15.000 de oameni. Noul model a fost prezentat de Yves Caracatzanis, director general al Dacia și al Grupului Renault România.

„Suntem azi cu toții aici (…) pentru a ne cunoaște mai bine, pentru a ne bucura de această zi, dar și de rezultate. Cel mai recent și mai important este noul Duster, prezentat vouă în premieră în România. Toate echipele noastre contribuie la acest succes: design, inginerie, fabricație, cumpărări, comerț și toate celelalte meserii”, a spus Cracatzanis. El le-a reamintit celor prezenți la eveniment, cei mai mulți salariați de la Dacia și membri ai familiilor acestora, că uzina de la Mioveni se află în competiție nu doar cu alți producători auto, ci și cu alte entități din cadrul Grupului Renault.

„Competiția cu alți constructori și cu alte uzine, precum Marocul, este dificilă. Și e bine să fie așa. Fără competiție nu progresăm. Viitorul nostru și viitorul copiilor noștri este legat de viitorul Dacia.„

Activitatea și modelele pe care le vom avea în viitor depind de noi. Competiția pentru a ne construi viitorul o vom câștiga împreună, prin performanță la toate nivelurile, în special prin calitate și costuri optime”, a mai spus directorul general al Dacia.

„Renault day”, ajuns la a patra ediție, a mai inclus expoziții de autoturisme, inclusiv un monopost de Formula 1 și prototipul unui automobil 100% electric, demonstrații și competiții sportive, ateliere și programe dedicate copiilor. De asemenea, cei prezenți au putut vizita unele secții ale uzinei de la Mioveni și au asistat la recitaluri artistice. „Renault day”, ajuns la a patra ediție, a mai inclus expoziții de autoturisme, inclusiv un monopost de Formula 1 și prototipul unui automobil 100% electric, demonstrații și competiții sportive, ateliere și programe dedicate copiilor. De asemenea, cei prezenți au putut vizita unele secții ale uzinei de la Mioveni și au asistat la recitaluri artistice.


 

 

CEDO notifică Turcia cu alte 1.000 de cereri în condamnările legate de aplicația ByLock

Pe lângă miile care au fost închiși, zeci de alți adepți ai Mișcării Gülen au fost nevoiți să fugă din Turcia pentru a evita represiunea guvernului.

Antalya: Autoritățile au amendat un hotel care a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”

Ministerul Culturii și Turismului a amendat un hotel din populara stațiune de vacanță Antalya din Turcia pentru că a perceput o taxă suplimentară „de naționalitate”.

„Este o nebunie”.Turcia criticată că a etichetat persoanele cu conturi la o bancă drept teroriști

Amor, care s-a întâlnit, vineri, cu un grup de jurnalişti turci la Parlamentul European de la Strasbourg, a vorbit despre cele mai recente evoluţii din ţară.

Atenție turiști! Proteste, drumuri în închise și baricade de poliție în Istanbul, de 1 mai

În consecință, șapte stații ale liniei centrale de metrou M2 din Istanbul, rutele de autobuz public și liniile de metrobuz și tramvai care circulă pe o rază de cinci kilometri de Piața Taksim sunt închise de 1 mai.