luni, septembrie 16, 2024

Purtătorul de cuvânt al Partidului Ecologist, Peter Piltz: 200 de spioni ai MİT-ului, spionează opozanții lui Erdogan din Austria!

MİT (Serviciul de Informații din Turcia) a devenit un serviciu de urmărire a opozanților lui Erdogan. După Germania, Belgia și Olanda, acum și Austria a demascat activitățile ilegale a Serviciului de Informații Turc (MİT).

pilz (4)
Purtătorul de cuvânt al Securității de la Partidului Ecologist, Peter Pilz.

Purtătorul de cuvânt al Securității de la Partidului Ecologist, Peter Pilz, a declarat că Turcia a organizat o rețea formată din 200 de spioni în Austria.

Pilz a prezentat un raport de 36 de pagini în care are o atitudine favorabilă opozanților lui Erdogan. Aceştia ar fi urmăriţi de cei 200 de

pilz (6)

agenți-spioni care au legătură cu MIT-ul. Aceștia strâge au informații despre persoane opozante și le trimiteau la Ankara. Pilz a cerut guvernului Austriei să ia măsurile necesare.

erdo
În Austria se află 250.000 de imigranți turci din care 116.000 sunt persoane numai cu cetățenie turcă. Folosindu – se de aceste instituții sau fundații, Erdogan înceracă să manipuleze aşa încât aceste persoane să devină instrumentele lui.

Din datele Serviciului de Informații a Austriei, în centrul raportului pregătit de Pilz, este plasată chiar Uniunea Islamo-Turcă din Austria (ATIB) care activează sub ordinile DIB-ului (Direcția Cultului Islamic-Ankara).

ATIB activează ca un organ politic precum DITIB (Uniunea Islamo-Turcă a Direcției Cultului Islamic) din Germania. Președintele Erdogan se folosește de grupările sau instituțiile religioase pentru mobilizarea populației.

Din cele 36 de pagini ale raportului s-au prezentat 29 iar cele 7 pagini sunt plasate sub secretizare.

În Austria se află 250.000 de imigranți turci din care 116.000 sunt persoane numai cu cetățenie turcă. Folosindu – se de aceste instituții sau fundații, Erdogan înceracă să manipuleze aşa încât aceste persoane să devină instrumentele lui.

erdrec

Pilz a adăugat că dețin dovezi prin care se dovedeşte că sub ordinile precise ale preşedintelui Erdogan s-a organizat o rețea paralelă și că opozanții acestei rețele sunt raportați la Ankara.

pilz (3)
Purtătorul de cuvânt al Securității de la Partidului Ecologist, Peter Pilz, a declarat că Turcia a organizat o rețea formată din 200 de spioni în Austria.

Ministerul de Interne din Austria: “Se va deschide o anchetă de investigații pe numele celor care au spionat.”

În legătură cu acest subiect, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne al Austriei, Karl-Heinz Grundböck, a precizat că în conformitate cu dovezile deținute vor începe acțiunile juridice și investigațiile pe numele spionilor ai MİT-ului. După conferința de presă organizată de Pilz, în masmedia din Austria s-a precizat că președintele ATIB-ului, M. Fatih Karadaș, se pregătește să plece cât mai repede spre Ankara.

Rămași în mijlocul revendicărilor, cei din Asociaţia Industriaşilor şi Oamenilor de Afaceri Independenţi (MUSİAD) și Uniunea Democrată a Turcilor Europeni (AETD) au derulat o Campanie electorală pentru referendum (pro-Erdogan) într-un mod făţiş.


Sursa: Raportul de detailat pentru Peter Pilz 

Cazul care a cutremur Turcia! Proteste în Istanbul și alte orașe după moartea fetei de 8 ani 

Narin a fost dispărută 19 zile, după ce a ieșit de la cursurile de Coran, iar cadavrul ei a fost descoperit pe 8 septembrie de către grupurile de căutare într-o albie din apropiere. 

Faimosul trăgător turc premiat cu 300 de monede de aur pentru medalia de argint de J.O 2024

Poziția unică a lui Dikeç a devenit virală online, declanșând o serie de meme care au fost imitate de sportivi precum Nicolas Jackson, de la Chelsea FC.

Corpul neînsuflețit a activatei turco-americane împușcată în Cisiordania a ajuns în Turcia

Ayşenur Ezgi Eygi, în vârstă de 26 de ani, a fost împușcată în timpul unui protest în orașul ocupat Beita, din Cisiordania.

George Clooney susține cazul lui Osman Kavala, închis în ciuda deciziei CEDO

Fundația, co-fondată de actorul american George Clooney și soția sa avocată pentru drepturile omului, Amal, se numără printre o serie de organizații pentru drepturile omului cărora li s-a acordat statutul de intervenient terță parte într-un nou caz privind omul de afaceri încarcerat Osman.

Sigiliul prezidențial al Turciei pe vilele din Belgia a unui traficant de droguri turc

Orhan Ünğan Ünğan, cunoscut sub numele de „Fantoma” din cauza utilizării multiplelor identități false, a fost legat de operațiuni internaționale de trafic de droguri din întreaga Europă.