17.9 C
București
joi, septembrie 17, 2020

(VİDEO) Ginerele lui Erdogan a amenințat cu un limbaj precum al grupului terorist ISIS: referindu-se la fidelii Mişcării Hizmet el spune: ,,Dacă îi văd undeva, o să sar imediat să-i sugrum.”

Ginerele lui Tayyip Erdogan, Berat Albayrak, care este liderul partidului AKP și ministrul Energiei din Turcia, a participat la o adunare unde au participat studenți turci care sunt trimiși de către Ministerul Educației din Turcia (MEB), pentru studii superioare în afara țării. La adunarea organizată, Berat Albayrak a vorbit studenților, după care a trecut la amenințări folosind un limbaj similar reprezentaţilor al grupului terorist ISIS, amenințănd membrii Mișcării Hizmet.

În fața a camerelor de filmat și a sutelor de studenți, Albayrak a comis de fapt o  infracțiune de incitare la ură. Asta nu face decât să accentueze cu încă un pas operațiunea Vânătoarea de Vrăjitoare  care a început înainte de 15 Iulie. Ginerele Albayrak a amenințat cu sugrumarea membrilor Mișcării Hizmet care se află în țară și în străinătate.

Ginerele lui Erdogan (Berat Albayrak,) a amenințat cu un limbaj precum al grupului terorist ISIS: referindu-se la fidelii Mişcării Hizmet el spune: ,,Dacă îi văd undeva, o să sar imediat să-i sugrum.”

Albayrak a menționat că membrii Mișcării Hizmet, s-au împrăștiat în toate colțurile ale lumii, unde folosesc ,,diaspora network” prin care fac acțiuni împotriva lor (a susţinătorilor Guvernului Erdogan) precizând: ,,Îi vedeți în țările care mergeți. Jur că dacă eram în locul vostru răbdam cu greu. Fugarii, trădătorii…Dar au internalizat acest lucru în așa în fel încăt, trăiesc normal. Trebuie să fii și calm ca să nu îi sugrumi unde îi vezi.”

Amenințări cu un limbaj identic celui utilizat de membrii ISIS!

Berat Albayrak, a participat la ,,Reuniunea de Analizare Regiune-Țară, Relații Internaționale, Științe Politice” pe tema ,,Forța Umană a Turciei cu Viziunea  îndreptată către 2023” organizată de către Învățământului Superior și Direcția Generală a Învățământului Extern.

Albayrak a vorbit și despre Lovitura controlată de stat din 15 Iulie, a aducând  jigniri și amenințări la adresa Mișcării Hizmet:,,Din acest moment, acest grup de trădători, pătează această populație, această religie în toate colțurile ale lumii. Ei își scurg veninul și trădarea în fiecare zi printr-o ,,diasporă network”.

,,Îi vedeți în țările care mergeți. Jur că dacă eram în locul vostru răbdam cu greu. Fugarii, trădătorii…Dar au internalizat în așa în fel încât, trăiesc normal.Trebuie să fii și calm ca să nu îi sugrumi unde îi vezi. Și-au spălat creierii, încât împreună cu capul terorist al acestei grupări, continuă să se păcălească singuri. Ți-ai donat viața pentru ceva, dar deodată ai să vezi că acest grup este anihiliat. Dacă zici că asta este o minciună, trebuie să neg acest lucru.  Te-ai donat pe o cale în care ți-ai trădat țara. Când afli că tot ce faci este gol, un om care are onoare s-ar sinucide. Dar acest lucru la ei nu există. Așa spălare de creiere există la ei.”

BERAT ALBAYRAK se află în centrul afacerilor petroliere derulate de turci împreună cu ISIS.

Din mail-urile descifrate de Wikileaks în 2016, iese la iveală prin documente că Berat Albayark, managerul firma Powertrans este în plină afacere petrolieră cu grupul terorist ISIS.

flyn

GINERELE LUI ERDOGAN, ÎMPLICAT ÎN SCANDALUL PENTRU RĂPIREA LUI GULEN DIN SUA.

Tot Berat Albayrak, împreună cu ministrul de externe, Mevlüt Çavuşoğlu, au fost împlicați într-un scandal care a ieșit la iveală.  Cei doi miniștri turciau conspirat  împreună cu Mike Flynn (fostul consilier de securitate al  președintelui SUA, Donald Trump care, după ce a fost îndepărtat de la Casa Albă, a recunoscut că a primit de la guvernul turc 530.000 de dolari în schimbul unei activități de lobby. Flynn, la cererea lui Erdogan a scris un raport în care Fethullah Gulen este criticat. Acest raport a dus la izbucnirea unor mari controverse. Aceştia  au vorbit depre răpirea lui Fethullah Gulen.

Conform unui articol al ziarului Wall Street Journal (WSJ), între Flynn și cei doi miniștri ai AKP-ului, au fost discuții în legătură cu trimiterea lui F. Gulen în Turcia fără ca să se mai aștepte extrădarea legală a SUA către Turcia.

Conform scandalului descifrat de către fostul șef al CIA, James Woolsey, pe data de 19 Iulie, proprietarul firmei Inovo, Ekim Alptekin, a aranjat o întrevedere  dintre cei doi miniștri turci și Mike Flynn la un hotel din New York. La această întâlnire a participat și Woolsey. La această întâlnire s-a pus pe masă răpirea lui F. Gulen în Turcia,  fără să mai fie nevoie de procesul legal de restituire. Wooley, a precizat că s-a vorbit despre răpirea lui Gulen, de la casa care locuiește în timp de noapte.

Purtătorul de cuvânt al lui Flyyn, ca defiecare dată a negat cele vorbite către WSJ.

Flyyn a mai negat legătura sa cu guvernul AKP, dar după ieșirea  la iveală a dovezlor documentate , a fost destituit din funcție. Prin aceste două cazuri, iese la iveală că, guvernul AKP a plătit peste un milion de dolari, mită, către firmele de loby.

CoronaVirus: 90% din turci consideră că trebuie impusă o interdicție de circulație națională

90% din populația Turciei consideră că ar trebui să fie impusă o interdicție de circulație la nivel național sau în fiecare provincie, conform unui sondaj realizat de sondajul Ipsos.

Constanța: Cum s-au deschis școlile în timpul pandemiei COVID-19

Însă, anul acesta, în prima zi de școală în instituțiile de învățământ din Constanța avut curțile pustii, dar pregătită cu semne care marchează distanțarea socială, bannere care anunță obligativitatea purtării de mască, dezinfectante, și tot ce este necesar pentru protecția elevilor.

Vizita lui Robert Spano, președintele CEDO în Turcia, a ucis încrederea în Curtea de la Strasbourg

Vizita lui Robert Spano, președintele CEDO în Turcia, a ucis încrederea în Curtea de la Strasbourg

Ankara: Mandat de arestare pentru 60 de avocați sunt acuzații de terorism

Procuratura șefă din Ankara a emis, vineri, mandate de arestare pentru 60 de avocați acuzați de terorism, relatează Turkish Minutes.

Turcia: Pacienții cu COVID-19 obligați să poarte brățări.Amenzi de 3.150 de lire pentru cei care încalcă regula

Consiliul provincial de sănătate din sud-estul Mardin a decis pe 10 septembrie că toți pacienții cu COVID-19 vor fi obligați să poarte...

Istanbul: Hotel de lux va fi vândut după ce proprietarul nu și-a plătit datoriile

Les Ottomans, un hotel de lux din Istanbul, de tip boutique, în Bosfor, va fi vândut săptămâna aceasta după ce proprietarul nu a reușit să se răscumpere împrumuturile către o bancă.

Grecia îi împinge înapoi pe migranții care fug de persecuțiile guvernului lui Erdogan

Grecia ar fi împins înapoi spre Turcia 10 solicitanți de azil turci care au încercat să treacă, miercuri, râul Evros, a raportat site-ul de știri Tr724.

Turcia: Profesor condamnat, ținut în cătușe la înmormântarea fiicei sale

Un profesor închis pentru presupusă apartenență la o organizație teroristă a fost ținut în cătușe, sâmbătă, la înmormântarea fiicei sale de doar 21 de ani, relatează Stockholm Center for Freedome.