miercuri, noiembrie 18, 2020

(VİDEO) Ginerele lui Erdogan a amenințat cu un limbaj precum al grupului terorist ISIS: referindu-se la fidelii Mişcării Hizmet el spune: ,,Dacă îi văd undeva, o să sar imediat să-i sugrum.”

Ginerele lui Tayyip Erdogan, Berat Albayrak, care este liderul partidului AKP și ministrul Energiei din Turcia, a participat la o adunare unde au participat studenți turci care sunt trimiși de către Ministerul Educației din Turcia (MEB), pentru studii superioare în afara țării. La adunarea organizată, Berat Albayrak a vorbit studenților, după care a trecut la amenințări folosind un limbaj similar reprezentaţilor al grupului terorist ISIS, amenințănd membrii Mișcării Hizmet.

În fața a camerelor de filmat și a sutelor de studenți, Albayrak a comis de fapt o  infracțiune de incitare la ură. Asta nu face decât să accentueze cu încă un pas operațiunea Vânătoarea de Vrăjitoare  care a început înainte de 15 Iulie. Ginerele Albayrak a amenințat cu sugrumarea membrilor Mișcării Hizmet care se află în țară și în străinătate.

Ginerele lui Erdogan (Berat Albayrak,) a amenințat cu un limbaj precum al grupului terorist ISIS: referindu-se la fidelii Mişcării Hizmet el spune: ,,Dacă îi văd undeva, o să sar imediat să-i sugrum.”

Albayrak a menționat că membrii Mișcării Hizmet, s-au împrăștiat în toate colțurile ale lumii, unde folosesc ,,diaspora network” prin care fac acțiuni împotriva lor (a susţinătorilor Guvernului Erdogan) precizând: ,,Îi vedeți în țările care mergeți. Jur că dacă eram în locul vostru răbdam cu greu. Fugarii, trădătorii…Dar au internalizat acest lucru în așa în fel încăt, trăiesc normal. Trebuie să fii și calm ca să nu îi sugrumi unde îi vezi.”

Amenințări cu un limbaj identic celui utilizat de membrii ISIS!

Berat Albayrak, a participat la ,,Reuniunea de Analizare Regiune-Țară, Relații Internaționale, Științe Politice” pe tema ,,Forța Umană a Turciei cu Viziunea  îndreptată către 2023” organizată de către Învățământului Superior și Direcția Generală a Învățământului Extern.

Albayrak a vorbit și despre Lovitura controlată de stat din 15 Iulie, a aducând  jigniri și amenințări la adresa Mișcării Hizmet:,,Din acest moment, acest grup de trădători, pătează această populație, această religie în toate colțurile ale lumii. Ei își scurg veninul și trădarea în fiecare zi printr-o ,,diasporă network”.

,,Îi vedeți în țările care mergeți. Jur că dacă eram în locul vostru răbdam cu greu. Fugarii, trădătorii…Dar au internalizat în așa în fel încât, trăiesc normal.Trebuie să fii și calm ca să nu îi sugrumi unde îi vezi. Și-au spălat creierii, încât împreună cu capul terorist al acestei grupări, continuă să se păcălească singuri. Ți-ai donat viața pentru ceva, dar deodată ai să vezi că acest grup este anihiliat. Dacă zici că asta este o minciună, trebuie să neg acest lucru.  Te-ai donat pe o cale în care ți-ai trădat țara. Când afli că tot ce faci este gol, un om care are onoare s-ar sinucide. Dar acest lucru la ei nu există. Așa spălare de creiere există la ei.”

BERAT ALBAYRAK se află în centrul afacerilor petroliere derulate de turci împreună cu ISIS.

Din mail-urile descifrate de Wikileaks în 2016, iese la iveală prin documente că Berat Albayark, managerul firma Powertrans este în plină afacere petrolieră cu grupul terorist ISIS.

flyn

GINERELE LUI ERDOGAN, ÎMPLICAT ÎN SCANDALUL PENTRU RĂPIREA LUI GULEN DIN SUA.

Tot Berat Albayrak, împreună cu ministrul de externe, Mevlüt Çavuşoğlu, au fost împlicați într-un scandal care a ieșit la iveală.  Cei doi miniștri turciau conspirat  împreună cu Mike Flynn (fostul consilier de securitate al  președintelui SUA, Donald Trump care, după ce a fost îndepărtat de la Casa Albă, a recunoscut că a primit de la guvernul turc 530.000 de dolari în schimbul unei activități de lobby. Flynn, la cererea lui Erdogan a scris un raport în care Fethullah Gulen este criticat. Acest raport a dus la izbucnirea unor mari controverse. Aceştia  au vorbit depre răpirea lui Fethullah Gulen.

Conform unui articol al ziarului Wall Street Journal (WSJ), între Flynn și cei doi miniștri ai AKP-ului, au fost discuții în legătură cu trimiterea lui F. Gulen în Turcia fără ca să se mai aștepte extrădarea legală a SUA către Turcia.

Conform scandalului descifrat de către fostul șef al CIA, James Woolsey, pe data de 19 Iulie, proprietarul firmei Inovo, Ekim Alptekin, a aranjat o întrevedere  dintre cei doi miniștri turci și Mike Flynn la un hotel din New York. La această întâlnire a participat și Woolsey. La această întâlnire s-a pus pe masă răpirea lui F. Gulen în Turcia,  fără să mai fie nevoie de procesul legal de restituire. Wooley, a precizat că s-a vorbit despre răpirea lui Gulen, de la casa care locuiește în timp de noapte.

Purtătorul de cuvânt al lui Flyyn, ca defiecare dată a negat cele vorbite către WSJ.

Flyyn a mai negat legătura sa cu guvernul AKP, dar după ieșirea  la iveală a dovezlor documentate , a fost destituit din funcție. Prin aceste două cazuri, iese la iveală că, guvernul AKP a plătit peste un milion de dolari, mită, către firmele de loby.

63.000 de persoane urmărite penal pentru că l-ar fi insultat pe Erdoğan

63.041 de persoane au fost acuzate de insultarea președintelui începând cu 2014, de când Recep Tayyip Erdoğan a fost ales, potrivit unui raport al unui deputat de opoziție, citat de Turkish Minutes.

Pacienți străini COVID-19 care călătoresc în Turcia în ambulanțe aeriene private pentru tratament

Turcia a acceptat pacienții COVID-19 din străinătate care călătoresc în ambulanțe aeriene private la un cost de aproximativ 20.000 de dolari

Povestea unui profesor turc care a trebuit să se mute în 4 țări ca să evite extrădarea

Un profesor turc care predă în Libia a povestit despre experiențele sale după puciul eșuat din 15 iulie 2016, de când s-a mutat în patru țări diferite pentru a evita extrădarea în Turcia.

Tineri soldați condamnați pe viață, achitați, după 4 ani. Cine plătește durerile bâlciului din Turcia?

Într-o dimineață din mijlocul verii a anului 2016, peste 400 de soldați turci au fost dezbrăcați, înfometați și chinuiți fizic și psihic, fotografiați într-un hambar de cai din Ankara.

Turcia interzice fumatul în locuri publice pentru a preveni răspândirea COVID-19

Ministerul de interne al Turciei a interzis fumatul în locurile publice din întreaga țară pentru a opri răspândirea COVID-19, relatează cotidianul britanic,...

Antalya a încheiat sezonul turistic cu 3,3 milioane de vizitatori străini

Majoritatea hotelurilor din Antalya, inima sectorului turistic turcesc ,și-au închis ușile până la următorul sezon de vacanță, care se așteaptă să înceapă...

Drame umane: Deținuții infectați cu COVID-19 în închisorile din Turcia: ”Am fost lăsați aici să murim”

Un deținut a trimis o scrisoare către oficialii turci și către presă, în care a descris condițiile în care trăiesc, raportând  tortura...

COVID-19: Turcia închide școlile și introduce carantina de seară la nivel național

Turcia a închis școlile și a introdus carantină la nivel național de la ora 20:00 până la 10 dimineața, conform declarațiilor președintelui Recep Tayyip Erdoğan.