marți, aprilie 20, 2021

Un tânăr din Turcia a devenit cel mai bun editor foto al anului 2018

Deşi extrem de criticate până nu demult, aplicaţiile de editare a pozelor sunt tot mai populare şi utilizate în ultima perioadă. Unii fac din asta mai mult decât un hobby. Exemplu este şi un tânăr din Turcia, care la doar 19 ani a devenit cel mai bun editor foto al anului 2018.

Murat Akyol obişnuieşte să-şi expună visurile în imagini. Este de-a dreptul impresionat de tot ceea ce înseamnă arta modernă. Editarea fotografiilor l-a captivat din prima, iar acum îşi testează propria imaginaţie, pentru a uni cât mai armonios poze care, la prima vedere, nu par să aibă vreo legătură.

Tânărul îmbină tehnici diverse şi petrece chiar şi ore în şir, pentru a ajunge la un rezultat final fără cusur. Efortul depus până acum a dat roade. Acesta a devenit cel mai bun editor foto al anului în urma participării la un concurs internaţional. (Sursa: Canal 3 / R. Moldova)

 

Scriitorul turc,Ahmet Altan a fost eliberat: „Primul pas către libertate”

Faimosul scriitor turc Ahmet Altan a fost eliberat, miercuri seară, după ce a petrecut mai mult de patru ani după gratii pentru presupusa sa implicare în puciul eșuat din 15 iulie 2016, de lovitură de stat din 2016, conform Turkish Minutes.

Ramadan la un an după marele lockdown – la fel sau doar pe alocuri diferit

Ramadan la un an după marele lockdown – la fel sau doar pe alocuri diferit

Criză economică în Turcia: Cartofi și ceapă din partea guvernului

Președintele turc, Recep Tayyip Erdoğan a lansat o campanie de ajutorare, în cadrul căreia familiile cu probleme financiare vor primi cartofi și ceapă, relatează Turkish Minutes.

Controlul social media continuă în Turcia: Pinterest a numit un reprezentant local în Turcia

Rețeaua de socializare Pinterest a fost de acord să numească un reprezentant local în țară, a declarat Ministerul Turciei pentru Transporturi și Infrastructură, conform Duvar English.

Noi restricții stricte în Turcia în perioada Ramadan: Carantină după ora 19:00

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a anunțat, marți, o serie de măsuri pentru luna sfântă, Ramadan

Turcia:Student ajuns după gratii pentru o postare pe Twitter

Lui Cihan Erdal, în vârstă de 32 de ani, doctorand la Universitatea Carleton din Canada, i s-a refuzat eliberarea de către un tribunal turc, vineri, urmând să rămână în arest preventiv cel puțin până pe 26 aprilie, când este programată următoarea sa audiere.

Un artist din SUA cere 5 milioane de dolari despăgubire faimosului bucătar turc,Nusret Gökçe

Bucătarul turc Nusret Gökçe, cunoscut și sub denumirea de „Salt Bae”, face obiectul unui proces de 5 milioane de dolari ceruți de un artist din SUA pentru folosirea neautorizată a unor lucrări de artă, relatează Duvar English.

CEDO condamnă Turcia pentru încălcarea drepturilor faimosului scriitor, Ahmet Altan

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat Turcia pentru încălcat drepturile proeminentului scriitor Ahmet Altan, conform Duvar English.