19.3 C
București
joi, septembrie 24, 2020

Un tânăr din Turcia a devenit cel mai bun editor foto al anului 2018

Deşi extrem de criticate până nu demult, aplicaţiile de editare a pozelor sunt tot mai populare şi utilizate în ultima perioadă. Unii fac din asta mai mult decât un hobby. Exemplu este şi un tânăr din Turcia, care la doar 19 ani a devenit cel mai bun editor foto al anului 2018.

Murat Akyol obişnuieşte să-şi expună visurile în imagini. Este de-a dreptul impresionat de tot ceea ce înseamnă arta modernă. Editarea fotografiilor l-a captivat din prima, iar acum îşi testează propria imaginaţie, pentru a uni cât mai armonios poze care, la prima vedere, nu par să aibă vreo legătură.

Tânărul îmbină tehnici diverse şi petrece chiar şi ore în şir, pentru a ajunge la un rezultat final fără cusur. Efortul depus până acum a dat roade. Acesta a devenit cel mai bun editor foto al anului în urma participării la un concurs internaţional. (Sursa: Canal 3 / R. Moldova)

 

Ankara: Medicii poartă o panglică neagră în semn de protest pentru moartea colegilor infectați cu COVID-19

Camera de Medicină din Ankara (ATO) a cerut un protest de patru zile ca demonstrație în fața morții profesioniștilor din domeniul sănătății din Turcia în urma infectării cu COVID-19.Medicii au fost îndemnați să poarte panglici negre.

Istanbul: Compania de metrou a crescut numărul de șoferi care sunt femei

Metroul din Istanbul a angajat 88 de șoferi de sex feminin, crescând numărul de 11 la 99. Noile șoferițe și-au primit legitimațiile după finalizarea pregătirii, la o ceremonie la care a participat, joi, primarul din Istanbul, Ekrem Imamoğlu.

Istanbul: Tânăr reținut pentru contrabandă cu maimuțe

Un tânăr influencer, în vârstă de 24 de ani, a fost reținut pentru contrabandă cu maimuțe.

Turcia avertizată să elimine hidroxiclorochina din tratamentul COVID-19

Oamenii de știință din Turcia au cerut Ministerului Sănătății să elimine imediat hidroxiclorochina din planurile de tratament COVID-19, după ce Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a renunțat la el în iunie pe motiv că „face mai mult rău decât bine”,

Constanța: Reprezentanți ai comunității turco-tătară, în cursa alegerilor locale din 2020

Comunitatea turcilor și a tătarilor din România, cu aproape 50.000 de oameni pe teritoriul României, este cea mai închegată în regiunea Dobrogea, mai ales în județul Constanța.

Turcia se pregătește pentru noi restricții de călătorie pe fondul creșterii numărului de cazuri COVID-19

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a declarat că Turcia a trecut la o „nouă fază” în lupta împotriva pandemiei COVID-19, semnalând că guvernul...

Fetiță cu sindromul Down în grija surorii adolescente. Părinții reținuți pentru că a ajutat refugiații

O fetiță de șapte ani cu sindrom Down a fost lăsată în grija surorii sale adolescente după ce părinții ei au fost reținuți pe 8 septembrie pentru ajutorarea refugiaților.

100 de muzicieni s-au sinucis în timpul pandemiei în Turcia

Aproape 100 de muzicieni s-au sinucis de la începutul pandemiei COVID-19 în Turcia, potrivit datelor Uniunii Muzicienilor și Interpreților (Müzik-Sen), a declarat pe 15 septembrie, principalul adjunct al opoziției Gamze Tașcıer.